Zábavný park Garlandia v Taliansku a vaše skúsenosti

zuzinr
5. máj 2012

chcela by som sa spytat ci ste boli v tomto zabavnom parku v taliansku a ci sa tam oplati ist? Nemate nahodou niekto dobry typ na ubytovanie v blizkosti zab. parku?

strawberry17
5. máj 2012

myslis zabavny park Gardaland?

zuzinr
autor
5. máj 2012

jaj ano, som to dobre domrvila 🙂

elinnka
5. máj 2012

Je tam pekne.. ale v lete je to strasna davovka.. Stasne vela ludi a dlho sa caka na atrakcie. Malo moznosti ukryt sa v horucavach niekam do tienu..
Ako ubytko by som ti odporucila byvanie vo Verone.. je to mozno 30 km odtial a vecer si mozes urobit krasnu prechadzku mestom..

Inac Lago di Garda a Gardaland stoji za to.. odporucam

Eli

irriss
5. máj 2012

GARDALAND
Byli jsme nekolikrat, chystame se opet, ale je nutne vybrat "mrtve obdobi"...jinak Ti jeden den nebude stacit ani na pulku Parku😉

Zrovna tu mam Katalogy a vybiram..
dala jsem vybrat detem mezi Disneylandem a Gardalandem - Disneyland je letos pro deti do 12ti let zdarma i s cestou(letecky) a pobytem, ale i tak si vybraly zdejsi Gardaland-je od nas 300km..a zrejme nas vyber padne na camping primo u rybnika v chatickach😉
Hlavne se vyhybej terminu okolo 15.8..- silna sezona.. 😎
Nejlepsi je kveten., zari.v cervnu (10.6.) uz konci skola, zacina sezona vyletu😉

Nejkrasnejsi vzpominku z Parku Gardaland mame ale na Halloween 😀

irriss
5. máj 2012

Hlavni predstavitel Parku Gardaland - Prezzemolo - "Petrzel"

zuzinr
autor
5. máj 2012

@irriss no my ideme totizto do 7.7. do lignana a chceli sme ist aj do gardalandu ked nam skonci pobyt, tam sme si chceli dopredu rezervovat nejake ubytko, tak na 1 - 2 noci, najlepsie aj s kuchynkou, kedze najmensi bude mat 8 mesiacov a budem mu musiet este aspon nieco uvarit. A na tie chatky by si mi nemohla poslat nejaky kontakt? to je oddtial kusok?

mirka907
5. máj 2012

@zuzinr bola som tam sice uz dost davno este ako pubertacka ale zazitok neskutocny...dcerku tam urcite zoberiem...

irriss
5. máj 2012

@zuzinr

Poradim Ti mistniho 😉 "experta" a dlouholeteho navstevnika tohoto raje, obrat se s prosbou o informace na 😉
@mart.s.

p.s. dostanes doslova informace k nezaplaceni 😉

zuzinr
autor
5. máj 2012

@irriss dakujem idem skusit 🙂

irriss
5. máj 2012

@zuzinr
Toto jsou nejblizsi campingy u Parku..
mrkni na to, rozklikej si ceny a v pripade, ze budes potrebovat blizsi informace, popripade bude nutna rezervace, klidne mi napis, zaridim 😉
http://www.ihotels.it/hotel_poi.cfm?idpunto=360...

zuzinr
autor
5. máj 2012

@irriss jeeeej dakujem tie karavany su super, uz som im aj napisala som zvedava co odpovedia, my by sme chceli ubytovanie tak na 2 noci tak neviem ci to bude mozne oni tam mali tusim od 4 noci. tak uvidim 🙂 ale zatial dakujem super stranka 🙂

misela24
10. júl 2012

@irriss ahoj a to je v akom katalogu prosím ťa Dysneiland pre deti do určiteho veku zadara??tak s tym som sa ešte nestretla,,a chcem sa spytať na ten Gardaland,,ake je tam vstupne ako je to z atrakciami kolko sa cca plati a tak že kolko to vide dvoch dosplych a dve deti aspon orientačnu cenu pomohla by si mi dakujem

zuzinr
autor
10. júl 2012

@misela24 no my sme sa akurat vcera vratili z IT a boli sme aj v nedelu v Gardalande. Je to pre deti super len mala nam plakala lebo ju nechceli pustit na niektore atrakcie kt. boli len pre deti a dospelych od 120cm a viac 🙂 tazko sa jej to vysvetlovalo ale uzili sme si vsetci. Mozem odporucat, my sme boli uz viac krat aj v marchanlande v rakusku ale gardaland je lepsi a vacsi za cely den sme ani nestihli vsetky atrakcie aj ked sme to presli cele. Akurat ked sme boli v nedelu tak mali nejaku akciu na vstupne, my sme chceli family listok pre 3, povodne sme mali platit 90 € ale nakoniec sme platili 72 €. Ak chces skus si pozriet ich stranku www.gardaland.it

misela24
10. júl 2012

@zuzinr dakujem za info to steplatili za listok a potom za atrakcie za kolotoče sa už neplati ??

zuzinr
autor
10. júl 2012

@misela24 ano to je vstupne a potom sa uz nic ine neplati len v resitikach alebo ked si chcete kupit nejaky suvenir tak to sa samozrejme plati ale to je normalne 🙂

misela24
10. júl 2012

@zuzinr a všetky atrakcie su už v cene lebo počula som už aj o takych parkoch kde su nejake kolotoče v cene ale niektore si musiš zaplatiť

zuzinr
autor
10. júl 2012

@misela24 ano atrakcie su v cene za tie sa uz neplati

strawberry17
10. júl 2012

@zuzinr a v tom lignane ste boli tiez v zabavnych parkoch? tam ich je vraj tiez vela

diorka
15. júl 2013

Baby, my sme tam boli minuly tyzden, rada odpoviem na pripadne otazky, a bolo supeeer

eri84
16. júl 2013

@diorka aj ja sa chystám do Gardalandu s 9ročnou dcérou koncom augusta, aké bolo čakanie na atrakcie, dalo sa to zvládnuť?

diorka
16. júl 2013

@eri84 My sme boli minuly tyzden v utorok, parkovisko plne, ale ked sme vosli dnu, tak sme ostali prijemne prekvapeni, pretoze je to take velke, ze sa ti ludia tam stratia. Ja mam mensie deti, tak my sme boli v tej casti s atrakciami pre ne, tam sa to rychlo tocilo, cakali sme ak najdlhsie 5 minut a stale sa to posuvalo, cize nam to ani neprislo, ze cakame, ale manzel bol na tych krkolomnych atrakciach a tam uz cakal dlhsie, na jednu aj 20-30 minut ... Ale je to narocne a hlavne v tychto horucavach, presli sme podla mna ani nie polovicu a isli domov, chodime tv blizkosti kazdy rok na dovolenku, tak o rok to musim nejako lepsie zorganizovat, nech toho viac prejdeme ... Treba si nastudovat mapu (tu davaju aj pri vstupe) a ja som si aj na youtube popozerala videa, aby sme vedeli, na co hlavne chceme ist a kde sa to nachadza ... Pri Gardalande je aj SeaLife, tam sme boli minuly rok, tiez pekne a da sa kupit kombinovane vstupne ... Vela zazitkov zelam, je tam nadherne, nielen pre deti, velmi sa to podoba na Disneyland, len bez Disney postaviciek, ale vela atrakcii je podobnych 😉

eri84
16. júl 2013

@diorka dakujem velmi pekne za info, mame zakupenu vstupenku kombinovanu i na sealife, mapu mame vytlacenu a videa tiez pokukane. Zaciatkom augusta ideme do Pariza, navstivime Disneypark a Asterixpark. Atrakcii budeme mat tymto na cely rok dost, no co clovek neurobi pre deti 🙂 , dufam, ze v zdravi prezijeme i tie adrenalinove atrakcie 🙂 , tesime sa a dakujem este raz

adri266
19. júl 2013

@diorka tak tie casy su celkom ok, pochodila som toho vela v UK a tam sme na niektore atrakcie cakali aj vyse hodiny 😠 😠 😠
Rozmyslam na vyletom tam, dcerka ma do 120 cm, je vela takych jazd, kde by nemohla ist? pripadne sa spytam opacne, je tam co robit aj pre mensie deticky?

diorka
19. júl 2013

@adri266 moje maju jedna 1,5r. a druha 4,5r. - je tam toho strasne vela aj pre male deti, ja s detmi som sa inde ani nedostala, manzel bol sam na tych drahach, my sme boli len v tej casti pre deti a stacilo, super tam bolo, urcite odporucam 🙂 my sme si to nastudovali doma, kde vsade chceme ist, popozerala som mapu, youtube a drzali sme sa toho 🙂