Ahojte. Nemáte náhodou niekto skúsenosť s takouto situáciou? S manželom máme kúpené letenky na zajtra do Albánska. Ja však ísť nemôžem,teda cestovať bude len manžel. Keď nenastúpim do lietadla , zrušia letenku aj jemu ? Alebo mu zrušia spiatočnú letenku ? Chceme sa vyvarovať týchto stresových situácii. Nevieme či mám spraviť check in na moju letenku alebo nie. Sme v Maďarsku a nevieme sa dovolať na zakaznickuinku wizz air. Ďakujem za vaše odpovede
skúsenosť nemám, ale môj názor je ten, že ak spravis online checkin len na jeho letenku tak on normal poleti a ty nie... nemaju preco zrusit jeho letenku...
@katrin91 ja pokial viem tak budes platit nejaku pokutu ak nenastupis do lietadla..
Nieeee. Ty si check in nerob! Urob normálne check in na manželovu. Ty si nemáš dôvod robiť check in keď letieť nebudeš a ani ziadnu pokutu platiť nebudeš.
Ziadna pokuta, urobte check in iba tomu kto poleti,
Poplatok je ak nestihnes let a budes chciet zmenit na dalsi
Ak nestihnes/nepoletis neplatis nic
@luckajakub a aku pokutu by platila a komu? ved ked raz nenastupi tak nenastupi, si tu nemylte hrasok a kukuricu...
Taktiež si myslím, že pokutu vám nedajú. Tebe prepadne letenka a on bude normálne letieť
@katrin91 zial neporadim, aj ked nemyslim, ze by mali stornovat jeho letenku, jeho by sa to nijak dotknut nemalo. Najlepsie ak skusis napisat priamo do skupiny Cestujeme lietadlom - sem https://www.modrykonik.sk/group/8892/ je tam kopec skusenych cestovateliek, urcite poradia 😉