Wellness pobyt na strednom alebo východnom Slovensku

darinka60
18. aug 2014

Dievčence sme s manželom už pár rôčkov spolu a chceli by sme isť na nejaký dobrý wellnes pobyt na strednom alebo východnom Slovensku.Hlavne manžel potrebuje oddych ,takže hladám niečo overené,aby tam bola možnosť plávania-bazén,jakuzi,sauna,bovling,vírivka,pekná príroda.Hladala som cez zľavové portály,je toho neúrekom.
Poradte niečo dobré..ďakujem 🙂

terezka1947
18. aug 2014

@darinka60 Kaskady pri Sliaci su super 😉
ale aj cenovo narocne....ja som tam bola cez super zlavu a bolo uuuuzasne
napr.v hotel Strand vo V.Ruzbachoch by som neodporucala,drahe 4*,ale myslim,ze by na tie sluzby stacili aj tri booohato,niekedy to bolo urcite super,ale teraz urcite nie taka drahota za take podmienky
Bardejovske kupele...pekne prostredie...pozri na nete
alebo V.Tatry...

darinka60
autor
18. aug 2014

@terezka1947 presne tie Ružbachy manžela lákali,ale čítala som nie veľmi lichotivé recenzie,a ten Bardejov skvelý typ-dík

terezka1947
18. aug 2014

@darinka60 my sme tam boli nedavno-akoze jedlo bolo dobre...ale klasicka bezna jedalnova kuchyna(nie som prieberciva,ale ked papas par dni skoro to iste...no...
a bazen ej aj vonku,aj vo vnutri...manzel sa kupal...vraj ik,ale wellnes nic moc...skratka,my sme tam sli na zaklade fotiek....na prvy pohlad ok...na druhy uz az tak nie-rozhodne nie za tie peniaze
inak-kalsicke bezny slovensky standard...ale smutny 😒
Bardejovske-tam som ja nebola,ale pocula som kamosky,ze bolo fajn...uvidis 😉

darinka60
autor
18. aug 2014

@terezka1947 dakujem

somjankad
18. aug 2014
sanym
18. aug 2014
tinka3636
18. aug 2014

@darinka60 grand hotel permon.....nic lepsie sme nezazili 🙂

darinka60
autor
18. aug 2014

@sanym vyzerá to super,dakujem 🙂

trogir
18. aug 2014

@darinka60 Hotel pod zamkom Bojnice, blizko uzasne bazeny v kupeloch Bojnice.Na vyber asi 4. Nadherne prostredie.

nyusika
10. sep 2014

Kaskady, Permon, Kempinski Vysoke Tatry (toto je ale drahe, velmi drahe), hotel Bystra na Taloch...toto je moj tip.
Kaskady maju teraz akciu, ze pobyt od nedele do stredy zlava 30 percent...ked chcete naozaj slusny a dobry wellness, nezameriavaj sa na ziadne zlavy, proste to za to nestoji.
na takyto pobyt predsa nechodite x krat rocne, aspon vacsina z nas nie.
tak radsej si nieco priplatim, ale nech to ma naozaj dobru uroven.