Zdravím boli ste teraz na wellness Bystrá ? Potrebujem test ak keď som zaočkovana len prvou dávkou ?
@anna12399 ahoj, my sme boli pred 2 týždňami. Mali sme len bazény, ale nebolo nám treba testy vôbec. Keď som rezervovala termín, tak som sa rovno opýtala...
@lenicka298 ano aj my tak chceme ísť len na 3 hodiny môžem sa ešte spýtať ten cenník majú tak ako na internete ? Ze na 3 hodiny 20 eur ?
@anna12399 my chodievame s malou na 2 hodiny, a dávame si len vodný svet. Regionalny lístok 12€, tak myslím, že cenník bude aktuálny 🙂 len si zavolajte dopredu a rezervujte si kedy chcete prísť, lebo majú obmedzené kapacity 🙂
@lenicka298 takže myslíš ze keď im zavolám ráno poobede môžem ísť? Ci sa rezervuje deň vopred ?
@anna12399 ja som naposledy volala v ten istý deň, že o koľkej môžeme prísť, a mali voľné. Povedia ti presnú hodinu.. niekedy majú na výber viacej časov, niekedy nie. Ak chceš ale na presnú hodinu, tak radšej zavolaj deň vopred...
Prečo nezavoláš priamo na tam? Tam ti hneď povedia či áno alebo nie. Každú chvíľu sa to mení