Ahojte baby s manzelom sme mali vyrocie svadby a tak sme uvazobali zeby sme sli na vikend aj s 3mesacnou dcerkou na wellnes. Ona v kociku velmi pekne pospi.chcem sa opytat ci mate nejake skusenosti zeby potom v noci nechcelo babatko v cudzom prostredi zaspat alebo nemam nadd tym premyslat ? Dakujem
My sme minuly rok boli so znamymi na pobyte dokonca az v Krakowe a jedny mali 3 mesacnú dcérku a druhy 4 mesačného chlapčeka a bez problémov to zvladli. takže podľa mna neni ziadny problém prečo by ste nemali ist. 😉
@meggyinka vobec by som sa tým nestresovala....my sme išli s 2 mesačnou na pobyt do Piešťan a pekne spala v noci v kočiku pri našej posteli a to sa nam inak budievala na mliečko. Dostala napapat a spali sme dalej a som si hovorila, ze v najhoršom pripade pojdeme domov ved to nie je nejaka dialka...praveze si to uzite ked je taka malinka lebo naša loptoška uz beha, všetko vytahuje zo skríň, šuflikov...uz som z toho na mašlu ale tak to len vydržať, niečo ,,zakazat,, nono....hlavne netreba stresovat dopredu čo a ako bude, ja si vzdy hovorím, ze čo príde to budem riešiť ked to pride, som pripravena na nejake varianty ale stale verím, ze všetko nejako zvladneme. Kolko krát sa som stresovala koli malej a nakoniec sme mali problémy s velkáčmi, takze zivot je nevyspytateľný a načo sa dopredu obavat. My sme išli s ročnou na dovču na Cyprus čo je vzdy s medzi pristatim, v lietadle sa nam ,,posrala,, museli sme tam zarabat Nutrilon 😀 😀 a zvladli sme to ...takze za mna chodte si uzit čo to da, pomoze to aj vztahu.
@meggyinka my sme boli so 4,5mesacnou (ked jej presli koliky konecne) a uplne v pohode. Nasa sa budila v noci vzdy len raz maximalne a tak to bolo aj tam.ziadna zmena. Mala tam.nas,svoje mliecko vzdy dostala vtedy,kedy potrebovala. Tym,ze bola dojcena,odpadla potreba brat flase,mlieka a veci a tym suvisiace,pre nas uplna parada. Bola som dokocna na masazi a vsetci aj na kratkej ture - kvoli 2,5r. Stuplovi len kratsia tura. Jej sa vsetko pacilo,vsetko si obzerala,takze v nasom pripade uplne v pohode. Aj vo wellness bola,ale nie vo vode,len nas pozriet. Do bazena som si ju netrufla zobrat na to sa mi zdala mala, ktovie aku hygienu mal.. Staci,ze maly tam schytal bakteriu do mocovych ciest,aj som olutovala,ze som.ho do vody davala. Preto pre mna ano,ale nie do vody.
@standusina ale oddychnes. Chodievame a chodievali sme s oboma detmi aj bez pribuznych aj s pribuznymi a je to uplne jedno. Nevarim,neupratujem,maximalne deti, na masazi ci v bazene sa vystriedame,v mori tiez,no problem.
Jedine,ak je dietatko typu,ze nema rado cudzie prostredie,vtedy by som nesla. Ale moji boli obaja skvele deti v tomto. Oni radi dychtivo skumali nove prostredie. 🙂 nemali problem zaspat kdekolvek.
My sme s malou chodili od malinka, ked mala 4 mesiace boli sme s nou na ture na sliezskom dome, vikend v lomnici, ked mala 2 mesiace,tak sme boli na chate pri Brne,a medzitym este na turach v Zuberci,inak sme vikendy brazdili raz u babky raz u starkej a nepostrehla som ziadnu zmenu v spanku.. a ako budete riesit wellnes? Na striedacku? My sme na wellnese este neboli,lebo ma nebavi samu sediet v saune. Na lyzovacke sme boli 2 pary s detmi,tak tomsa dalo,lebo chlapi lyzovali a my sme kocikovali a potom na striedacku. Pre letom sme boli v tatralandii ked tam nebola sezona. Mala ked zaspala, kocik sme odstavili vedla bazena a my sme sa spolu rochnili v bazenoch 😃 tam mozes ist s kocikom pomaly do bazena..
@meggyinka ahoj, skor by som este pockala pokial trosku tvoja dverka vyrastie a potom by som si dopriala nejaky poriadny wellness ze by si napriklad dcerku dala starym rodicom a uzivali by ste si wellness sami. Neviem ci si takto oddychnes