Výlety s trojročným dieťaťom - Staré Hory

dadaa1234
27. júl 2020

Ahojte. Kam by ste určite odporúčali ísť v okolí Starých Hôr, BB, s 3 ročným dieťaťom? Nejaké kratšie túry alebo výlety, alebo niekde kde sa dostaneme autom(plánujeme Donovalkovo a Habakuky), alebo kľudne aj dlhšie ale aby to bolo prístupné kočíkom. Ideme len na 3 dni a chceli by sme pobehať toho čo najviac a nejako sa strácam v informáciách. Najmä to, či to zvládne 3r dieťa. Prejde sám velmi slušný kus, ale aby sa pridrzal lana na stupackach, tak to nie. Ideme sem prvý krát, tak za každý tip vám budem vďačná. Ďakujem a pekný zvyšok večera.

aniele
27. júl 2020

A Špania Dolina?

kamenica_
28. júl 2020

@dadaa1234 Králický vodopád (tiesňava) - okrem zostupu priamo k vodopádu (cca 100 m, kde je to strmé) a prechodu cez potok po mostíku (kde treba dať ruku) zvyšok určite zvládne sám. Pri vodopáde sa dá pohrať v potoku. Rozhľadňa Horné Pršany - krátka príjemná prechádzka, veľmi pekné prostredie, ak by Vám to bolo málo a prejde viac, dá sa pokračovať na Čertovu skalu po žltej turistickej značke (cca 0,5 km naviac). Suchý vrch Pony farma - možnosť jazdenia na koni / prípadne prechádzka ku koníkom.
Alebo zo Suchého vrchu (dostupné autom) prechádzka na Trávny Ždiar (vyhliadka). Smerom hore sú rebríky, ale moja po nich liezla ako nič, len ju bolo treba pridržať, aby nespadla. A zážitok z toho mala suprový.
Len tak na rýchlo čo mi napadlo, čo sme posledne absolvovali s mojou 2 r a 3 mesiace. Všetko v okolí BB.

kp7333
28. júl 2020

@dadaa1234 Na Donovaloch sa da vyviezt hore lanovkou na Novu Holu a odtial kratka tura po hrebeni na vedlajsi vrch Zvolen. Cestou rastu cucoriedky a to deti bavi oberat.