Ahojte baby, ak ste boli niektorá na dovolenke na Maldivoch, vedeli by ste mi orientačne napísať, aké výlety po okolí a v akej cene ste absolvovali? Vďaka 😊
@aknelem mozes ist na vylet na obyvany ostrov( island hopping), ale nic moc to nie je, len vam budu ponukat suveniry a nie je to zaujimave, budes rada, ked sa vratis na ostrov-rezort so vsetkym luxusom a cistotou. Ak ides na atolon Ari v letnych mesiacoch, da sa pozorovat velrybi zralok, aj s nim plavat.Inak je super ist podvecer na rybacku lodou, nam potom tie ryby pripravili na dalsi deñ.na obed.
Hej je mi jasné že to bude taká dovca o lezani a užívaní, je to naša svadobka 😁 len by som chcela ísť napríklad loďou buď potápať sa alebo napríklad na nejaký iný ostrov pozrieť. 😊 Tak snáď bude mať hotel niečo v ponuke 😊
Kamoška bola asi dva roky dozadu, sme pozerali fotky a vravela, že to je fakt taká dovolenka na oddych, že tam nemáš nejaké pamiatky na pozeranie alebo tak, že historické mestá a podobne. Ale niečo také zážitkové ako to potápanie sa podľa mňa bude dať v hoteli vybaviť 🙂
@aknelem na maledivach sa podla mna neda vyletovat moc, zalezi aj kam presne ides. My sme boli na Baros, vysadili nas na ostrove, kde boli chatky na mory, luxusne samozrejme, restika a bar, more, piesok, ryby, skvely servis a malo ludi. To je skor taka dovo na lezanie a max snorchlovanie, my sme tam mali loptu zahrali sme si medzi sebou volejbal, ale proste len lehatko, slnko, tien, voda, spanok :D