Dievčata ktore ste tam už boli do čoho sa obliecť? Šaty na ramienka take vzdušne alebo kratky rukav a kratasy??
@klementinka58 hej šatku? Na to som nemyslela...Ale musia byť dlhe šaty?
@maminatimka sucastou vyletu do luxoru bola aj navsteva nejakeho chramu a mesity tam tam som potrebovala...raz som mala aj take tie haremove nohavice a top na ramienka a raz dlhe vzdusne saty na ramienka...vylety sme mali v juli
@klementinka58 my ideme stredu ukazuje 42st. Tak nechcem nič dlhe iba kratke a pribalim aj šatku, dufam že deti to zvladnu 😁
@maminatimka dalo sa to zvladnut najlepsie bolo v udoli kralov v hrobkach, tam bol chladocek
saty dlhe ano lebo ramena a kolena je problem ked ma clovek odhalene, neviem ako to je teraz ci sa nieco zmenilo ...
@klementinka58 v juli tam bolo asi ešte teplešie
@klementinka58 aj dcere treba dlhe a aj ramena? To platý aj pre deti?
@maminatimka my sme mali takmer 60 stupnov...ono sa slo klimatizovanym busom, tak sa to da zvladnut. zastavi tesne pri pamiatke tam pride taky vlacik a zavezie vas priamo ku chramu, hrobkam a pod....je to celodenny vylet a mali sme aj plavbu po Nile a obed tak tam sa to nezdalo to teplo. Najteplejsie bolo pri Hatsepsut chrame ale tiez sa dalo schovat do tiena pri obhliadke...
deti tusim od 12 rokov tiez
satky sa dali kupit aj na mieste, vyzadovalo sa to len pri tej jednej pamiatke....mozno uz teraz sa to pomenilo ja som bola 7 rokov dozadu
@klementinka58 no tak dcera ma iba 10 🙂 tak ona može isť iba tričko na ramiebka a kratasy, ja pitom zoberiem tie šaty na ramienka, su po kolena a ešte šatku, ďakujem za rady 🙏❤
Ja by som už 60 st nezvladla a to milujem teplo 😂
mala som saty na ramienka a dlhe, len si pribal este satku nejaku do tasky a vela vody . Satku lebo niekde bolo treba mat zahalene ramena a vodu lebo je tam brutal teplo, voda sa dala aj kupit od miestnych a v buse