Ahojte. Dajte mi prosim tip na vylet pre dvoch (ja a priatel) s ubytovanim. 🙂
kupele niekde na slovensku, juzna morava - hrady, zamky... juzne cechy, wellness na horach + lyze...
Lednice v Čechách. Ubytko švajčiarske domceky. Romantika ako delo, bolo tam krasne 😉
vsak si skus pozriet na tych zlavovych portaloch tam maju niekedy dobre ponuky
@vanda_van Rozpočet a kedy chcete ísť?
Na Slovensku vyskúšaj napr. Hotel Kaskády na Sliači - najväčšie wellness na Slovensku, Kempinski High Tatras v Tatrách alebo Bratislava - hotel Tulip, Marrols - obidve super a cenovo dostupné a majú možnosť privátneho wellnesu.
Ak niekde mimo SK v okolí tak určite Praha, Budapešť (kúpele pod holým nebom) alebo Viedeň.
Ak niekde letecky v Európe tak Rím, Paríž, Londýn, Barcelona... ak v lete na kúpanie tak skočte na Malorku, Kanáre, Francúzska riviéra 😉
Baby najlepšie slovensko a čechy ale nebranim sa ani zahraničiu..skor niečo ako londyn pariz a pod..
Dakujem ;))
@vanda_van No Londýn aj Paríž je super.. Na Slovensku určite Tatry, Malá Fatra/Veľká Fatra.. V Čechách Praha a Český ráj.. Tu mám taký blog o tom aj: www.carovnehotely.sk, je tam prehľad destinácií aj s konkrétnymi hotelmi. ;)
Super ďakujem,popozeram 🙂)
Ja som bola na pobyt v hoteli Alexandria v Luháčoviciach a bola som veľmi spokojná. Mali skvelé programy, my sme si vybrali wellness. Myslím si že sú cenovo priateľní a majú kvalitné služby takže určite odporúčam 🙂
@vanda_van seychely, monako, new york, zanzibar, južný pól... veď zadaj viac kritérií, napr. na ako dlho, lokalita, rozpočet... lebo výlet pre dvoch s ubytovaním je prakticky čokoľvek, aj zlaté piesky toť na okraji bratislavy...