Som maminka s 2,5r dcérkou, a dostala som veľku chuť cestovať. Mojom snom sú Britské ostrovy, kdekoľvek tam, sever ci juh.. Lenze nemám partacku ktorá by somnou podnikla takýto cca 5 dňový výlet. Striehnem na výhodné letenky, chcela by som ísť počas tejto jari. Manžel je ochotný ostať s dcérkou doma, je viac než schopný sa postarať, chce aby som šla, jeho samého to tam nelaka a vie, ze keby sme šli všetci spolu, s takým malým dieťaťom by som si to veru zneužila naplno. Uz keď sa tam chcem od trepať a minút peniaze, tak by som rada z toho niečo mala. Nikoho v okolí nemám, kto by somnou šiel, som dosť odvážna aj na to, ísť sama a dosť schopná dat si pozor a postarať sa o program, ale predsa len cojaviem, ci to není divne ísť sama tak ďaleko.. Myslíte že je to divne?
Ahoj,
vibec to nie je divné. Ja som tak bola u mamy a kedze robila od rana so vecera, mala som svoj program. Chodila som na kurz a ked som mala volne dni, chodila som sama po Londine hore dole. A to mam prosim orientačný "nezmysel" 😁 Omylom som sa dostala aj do Soho, no bola to sranda. A mne sa teda vtedy samej pacili. Nemusela som brat ohlad na ineho, chodila som po muzeach, galeriach, na kavy, do parkov. Viem si taky vylet predstavit aj s niekym, no museli by sme si fakt "sadnut". Asi nemas ziadnu kamosku, zrejme vsetky s detmi a nie zrovna s možnosťou ako mas ty, vsak?
Prajem to kazdopadne pekny cas samej ci vo fajn spoločnosti. Inak myslim, ze minule odpisala na spolocnu dovolenku tu jedna zena. Zabudla som nic ale foto ma pri paradnej motorke 🙂
Vela zabavy ti prajem.
Nie si divna,sny sa maju plnit🤗
a si si istá, že s úplne cudzou ženou si to užiješ naplno? Môže to vyjsť, ale aj nemusí, ja by som radšej išla sama
Aj ja by som.sla ale nemám s kým😀
Keď zvládneš odist na tyzden od dieťaťa smelo do toho a veeeelmi si to uzi. Len ja by som asi dala len Londýn lebo za tak malo dni to nestihneš veľa obehat. Alebo keď chces chodit aj na túry vyber si Škótsko a chod cez ich lokálnu cestovku na jeden dva dni na výlet autobusom. Pozri si Edinburg. Išla by som hneď ale aspoň na pol roka 😉 UK mi veľmi sedí.
Veru nemám žiadnu kamošku ktorá by toto somnou podnikla, mam dve také naozaj ze blízke, ale obe majú maličké detičky, cize im sa nedá. Tak neviem ci s cudzou ženou, ale tak ako spoznat nových ludi? No neviem, asi si teda trufnem sama
Do londyna mozes v pohode sama. Za tych 5dni tam budes mat co pozerat
Vlakom sa dostanes na juh aj k moru ns Brighton. Mam deti muz je mimo inak by som sla . Cez 8rokov som tam zila aj syna porodilA🙂
@slavomira236 ktorú časť Londýna odporúčam ako bezpečnú z hľadiska ubytovania?
@zeldia toto by aj mňa zaujímalo 😊
Ahoj, nie je to divne, ja tiez obcas idem sama na takyto vylet. UK nie je daleko, je to 2 hod let.
Ja si uzivam, ked idem sama, lebo sa nemusim nikomu prisposobovat…
Hlavne nezabudni so sebou vziat platny pas ;)
Pekny vylet prajem 🙂