Ahojte, možno táto otázka bude pripadať niekomu smiešna, no letíme len 3.krat a prvé 2 sme šli raz z Bratislsvy a druhý krát z Viedne.
V máji by sme radi navštívili toto krásne mesto , na pár dni. Keby sme šli z Bratislavy, odlet je utorok a prílet by bol nedeľu. Keďže chceme kratší pobyt,leteli by sme utorok z Bratislavy ale naspäť by sme leteli piatok ráno do Viedne. Dokonca by vyšli aj lacnejšie letenky 😁
Otázka teda znie, či je to takto v poriadku, tam z BA a naspäť Viedeň, teda dve jednosmerne letenky 😊
Ďakujem.
Ano kludne
Bez problemov.
Ďakujem 😘 upokojili ste ma, trochu som sa obávala, či nebude problém , ked su dvě jednosmerne letenky.
Príprav sa na to že je to drahe mesto 😉
Mňa skôr zaujma, či netreba nejaké špeciálne víza do UK po novom roku, niečo som také počula..vďaka
Uzi si Edinburgh, je to nadherne mesto.
@zeldia áno, budem sa snažiť nenechať tam obličku 🤭🤭
Viete mi ešte poradiť, je tam nejaká lehota, čo sa týka platnosti cestovných pasov? Ako majú niektoré krajiny, že v deň odletu musí byt platný 3 mesiace, 6 mesiacov atd, neviem nájsť túto info, ďakujem.
doba pobytu
@kacusik69 chceme ísť na 4 dni.
na dobu pobytu staci platnost dokladu
@mirage ale ja som sa nic nepytala 😅 odpovedala som na otazku ci je nejaka lehota na platnost pasov… moja odpoved bola “doba pobytu” … co si autorka zle vysvetlila - pretoze otaznik tam nebol a ani nemal byt - a odpovedala ze ide na 4 dni… tak som svoju odpoved napisala este raz celou vetou… takze dakujem za poucenie, ale …
Je to ok a celkom bezne 🙂