Ahojte prvýkrát ideme s malým na výlet .. na 4 dni. Ubytovaní budeme v apartmáne. Poraďte na čo nezabudnúť. Čo ste napr potrebovali a nemali na takom výlete s bábätkom? Ďakujem
My keď ideme na dlhšie s deťmi tak ako prvé nesmiem zabudnúť na všetky veci co ma v postieľke 😂 aby na mieste mimo domu malo pocit pri spaní ako keby spalo vo svojej postieľke
@banalu
@mikitilik29 ďakujem. No 😂 kufor navyše, kvôli obsahu postielky
Ano, plienky, vybava postielky, veci na UM to bol jeden kufor 🤦😃
Baby ešte mám otázku.. chceme ísť aj do ZOO.. budem trápna , keď dám malému sieťku proti hmyzu ? Keď tam môže byť hociaká háveď
Véd to je normálna vec sieťka na kočíku. Bezpečnosť je na prvom mieste
My chodime do zoo dost casto a nikdy som sietku na kocik nevyuzila 🤷♀️ ale zober pre istotu, to je najmenej.
Ja som malej brala mlieko, flase, kefu na flase, samozrejme plienky a veci na prebalovanie. Na spanie spaci vak a mojkacik, cumlik.
Kupene prikrmy a chrumky - ako poistka keby sa nestihalo navarit alebo pri celodennych vyletoch ak nebola moznost dat jej z nasho jedla.
Lieky - nurofen, nasivin, fenistil, libenar teplomer, odsavacka soplikov
Klobucik/tenku ciapku, deku
Odsávačku na sopel 🙈😆 odvtedy ju beriem všade, aj na jednu noc keď ideme mimo domu. A áno, vecer som v hoteli pýtala vysávač keď som konečne zohnala odsávačku
@nafka0483 veru aj lieky sú základ!
Fenistil a nurofen
Prve co ma napadlo su utierky, hubka a jar - ak je na UM a potrebujes umyvat flase. Vacsinou tam je len 1 utierka a to je malo na par dni. Hubku radsej svoju lebo viem, ze je cista (aj ked vzdy vyzerali, ze su nove) a jar tam nie vzdy bola. Dojcensku vodu.