Ahojte. Chystame sa letecky na dovolenku s 1 a 2 rocnym dieťaťom. Mate nejake vychytavky alebo tipy čo zbaliť aby sme dovolenku prežili v co najvačšom pohodli? ( ze mam zbalit oblečenie a zakladne veci to viem :D ). Čo sa osvečilo vam ? Ďakujem
@beatas515 do letadla dost jidla, novou hracku, mikinu a cepku, kdyby vypeckovali klimu, tablet. Ja jsem na presuny na letisti vyuzila nosic. Zakladni leky, ksiltovku/kloubouk na zavazovani (ve vetru jsem ocenila), stipce na pradlo na balkonove suseni. Zbytek tak bezne a hlavne kdyby nahodou, tak dokoupis 🙂
Ja odporúčam kúpiť štipce na uteraky na pláž aby ti neuletel😂.
Lízatka do lietadla kvôli zmene tlaku 😉
Ja do auta na dlhé trasy vždy balím viac druhov hraciek menších rozmerov, a potom to postupne vyťahujem... Hádžeme mäkké kocky, pozeráme obrázkové knižky, a iné hračky...
A na cesty sa mi osvedčili tie ovocné vyzivy/termix, čo len vycucia, netreba lyžičku, menej sa zababre.
A termoska na jedlo, ak ešte nechcete, aby stravovali vaše jedlo, čo dostať na pláži (neviem, či máte all inclusive, či bez stravy).
Na pláži sa nám osvedčili vedierko s formuckami, hrablickou, sitkom, lopta... A určite topánky do vody... Aj keď nebude kamienkova pláž, ale piesočnatá, ten piesok môže páliť, takže topánočky dobre poslúžia aj tam.
... co som postradala (a musela kupovat na mieste): Panthenol sprej, Fenistyl gel na stipance, Paracetamol (solidne prechladnutie a nasledna "choroba" z klimy :-/), stipce na pradlo, leukoplastove pasiky (moje balenie z domu nestacilo 🤷).
A z domu Framykoin mast a Panadol extra novum na migreny. A repelent.
Clovece, cim som starsia, tym toho viac potrebujem... 🙄😅
Pre istotu fenistyl kvapky, probiotika, my sme teraz vyuzili kvapky do ucha. Ak idete lietadlom urcite jedlo do lietadla.
Lieky, panthenol a aktuálne sa mi veľmi osvedčuje sudocrem. Po dlhom mačací v mori sa dcére spravili také vyrážky (asi kombinácia slnka, slanej vody a odrenin z plaviek). Niektoré jej normálne aj tak trhlinkuju. Natrieme vždy večer sudocremom a je dobre.