Máte prosím vás niekto aktuálne informácie ako to vyzerá pri vybavovaní pasu , konkrétne v Petržalke? Sú tam naozaj také dlhé rady?Ako dlho tam asi budem s malým čakať? Ďakujem za info
@janulienka181 mala by byť možnost ptednostného vybavenia pri dieťoch do 3 rokov
kamoška nedávno vybavovala pas pre 2r. dcéru a ked prišla poobede, tak už jej povedali, že ju prednostne nevybavia, že musí čakať do radu alebo prísť na druhý deň hned ráno.
Vsade je vela ludi...ci v petrzalke,v ruzinove alebo na tomasikovej...vsade budes cakat...ci uz pri vybavovani alebo prevzati noveho.je jul,dovolenkova sezona takze najviac ludi ide kvoli pasom...takze treba mat len trpezlivost... ;)
Praveze v Petržalke bolo v júni malo ludi ci na vybavenie ci na prevzatie, neviem ako teraz ale predpokladám ze väčšina ludi si už dala spraviť kedže dovolenky bežia. A o prednostným neviem mna nikdy prednostne nevzali aj ked som bola este s bábätkom.
Boli sme na zaciatku jula, muz dosiel asi tristvrte hodinu pred otvorenim. A boli sme prvi. Do osmej sa nazbieralo asi 10 ludi. Na vybratie som cakala asi 2 minuty.
Ďakujem všetkým za info, my už by sme prednostne vybavený aj tak neboli, malý už bude mať 4 roky. Ale ďakujem, ja som trpezlivá, len ten malý veľmi nie🙂, budeme musieť vydržať....
@janulienka181 do 3r by malo byť vybavenie prednostné. Nečaká sa dlho na vybavenie skôr na vybratie si pasu. Ja som v máji čakala na Tomášikovej hodinu, vzadala som to. O dva dni 30min.