Vstupný formulár do Grécka

martinka13
12. júl 2021

Ak bol niekto v poslednej dobe v Grécku, vypisovali ste vstupný formulár jeden za celú rodinu (všetci členovia na jeden QR kód), alebo sa každý člen nad 12 rokov registroval samostatne? Ďakujem za reakcie.

katkaseiner
12. júl 2021

@martinka13 my sme to akurat vcera registrovali, ak sa jedna o rodinu tak by som vzdy len pridavala clenov (ked vypises prveho, nedas continue, ale Add member a az ked pridas posledneho, das Continue.

martinka13
autor
12. júl 2021

@katkaseiner tak mi povedali v cestovke, len som trochu zmätená, lebo na stránke MZV je ze nas 12 rokov doporučujú každého zvlášť. Spravím aj ja tak, že celá rodina na jeden QR. Ak sa smiem spýtať kam idete?

katkaseiner
12. júl 2021

@martinka13 ideme na Thassos.

katkaseiner
12. júl 2021

@martinka13 inak som to robila ako jedna kocka tu odporucala, pracuje na letisku a je velmi zlata lebo vsetko co vie poradi a davala aj fotky ako registrovat.... ako mozes aj zvlast ale napr. naco mam mat nas 4 zvlast ak mozem spolu.

katkaseiner
12. júl 2021

Davala to v skupine Cestujeme na dovolenku (k moru) 9. jula 2021

martinka13
autor
12. júl 2021

@katkaseiner si zlata, ďakujem veľmi pekne a peknú dovolenku prajem.

katkaseiner
12. júl 2021

@martinka13 dakujem, aj tebe peknu dovolenku

martinka13
autor
12. júl 2021

@katkaseiner prosím Ťa môžeš mi dať link na tu diskusiu? Neviem to nájsť 😞

katkaseiner
12. júl 2021

https://www.modrykonik.sk/group/2170/?page=4&sc...
neviem ci ti to najde, ale teda 26. juna to bolo, nie toho augusta....

martinka13
autor
12. júl 2021

@katkaseiner ďakujem pekne

katkaseiner
12. júl 2021

@katkaseiner skontrolovala som to, je to na tomto linku, len tak nizsie a je to od kacusik69

veronique_1
13. júl 2021

@katkaseiner Ahoj,
nasla som Ta v diskusii o PLF. S manzelom sme vyplnili to tlacivo na vstup do Grecka. On bol hlavny a zadal deti aj mna - sme na jednom QR kode. Ked vyplnal svoje udaje, pytalo sa ho to, ci je zaockovany, akou vakcinou, kedy,... Mna sa to nepytalo nikde, len meno, vek, cislo obcianskeho. Odkial budu vediet, ze som tiez zaockovana? Mam si urobit este raz sama QR kod, aj ked som uz na tom spolocnom? Vy sme na spolocnom QR? Pytalo aj pri druhom dospelom info o ockovani? Pisali, ze vek zadavat len pri mladsich ako 18, ale ja som si dala radsej vek tiez.

Pekny den prajem

katkaseiner
13. júl 2021

@veronique_1 sme na jednom, a obaja sme zaockovany. Preukázať sa viem Green passom

veronique_1
13. júl 2021

@katkaseiner Dakujem velmi za odpoved.

katkaseiner
13. júl 2021

@veronique_1 niet zac, myslim ze vsetci mame tak trochu hokej v tom celom... bolo by fajn keby to plf doslo skor ako o polnoci pred dovolenkou... v pripade ze tam je chyba (priebezne som kontrolovala co muz vpisoval, ale tak moze sa stat).

veronique_1
13. júl 2021

@katkaseiner Do mailu prislo potvrdenie a tam mas vsetko vypisane, tam sa da skontrolovat. Potom sa da prihlasit este raz pod tym mailom a heslom a vojst dnu a ked kliknes na ikonu ceruzky, mozes si opravit udaje , ale len dovtedy, kym Ti nepride QR kod.

ankare
13. júl 2021

My sme mali celá rodina 1 qr kód.

katkaseiner
13. júl 2021

@veronique_1 vdaka, to si pozriem, muz to vyplnal, cize islo to na jeho email, ale pre istotu checkneme

adelsa
17. júl 2021

@katkaseiner dobry mozem sa vas opytat mi toto budeme tiez riesit vyplnovanie onlyne formulara. to ked vyplnime pride mi spatne qr kod? Ked cestujeme vo stvrtok staci to vyplnit v stredu poobede?

adelsa
17. júl 2021

@ankare a kedy vam ten qr kod prisiel?

ankare
17. júl 2021

@adelsa my sme leteli v piatok 4:00. Qr kód prisiel vo štvrtok po 23. hodine.

adelsa
17. júl 2021

@ankare takze ked letime vo stvrtok okolo 14 tej a ja budem onlyne formular vyplnovat v stredu poobede pride mi do vtedy qr kod bude to OK lebo ja vlastne skor to vyplnit nemozem koli cakaniu na vysledky pcr testov.

martinka13
autor
17. júl 2021

@adelsa píšu minimálne 24 vopred. Ja by som vyplnala v stredu

ankare
17. júl 2021

@adelsa neviem,ako je to teraz,ale pcr testy som tam nenahravala. Len som vyplnila, že budem otestovana. Pokojne vypln skôr,aspoň Ta nič nezaskočí.

kittykat22
17. júl 2021

@adelsa mozes formular vyplnit uz dnes. Je to jedno. Ja som ho vyplnala 14 dni pred cestou. O 23.00 den pred cestou ti do emailu pride email a v nom QR kod. Je jedno kedy si ho zaregistrujes, ci den, dva, tri, 8 pred cestou. Dolezite je, aby si to nerobila neskoro. Pretoze oni chcu aspon 24 hodin na spracovanie. My sme takto nechali 5 ludi na letisku v Prahe pretoze ten formular nemali a mysleli si, ze si ho vyplnia a odletia. No, neodleteli.

adelsa
17. júl 2021

@kittykat22 no uz mam v tom chaos. Oni hovoria ze 24 az 48 hodin pred odletom. Tam v tom dotazniku sa nenahrava negativny pcr test. Lebo ja na test idem az v utorok.

kittykat22
17. júl 2021

@adelsa ja som nenahravala nic. Zobrala som si ho individualne so sebou. Nemusis ho nahrat 🙂 potrebujes QR kod + test. Nemusis to tam vlozit 🙂 Budu ta kontrolovat na letisku pri vstupe do lietadla - v grecku uz nikoho nezaujimas 😀

ankare
17. júl 2021

@adelsa je tam napísané len maximálne kedy. Môžeš aj týždeň pred. Test sa tam nenahráva.

ankare
17. júl 2021

@kittykat22 nám plf kontrolovali aj po pristátí greci

kittykat22
17. júl 2021

@ankare nas si niekto nevsimal 🙂 ale je to jedno. Ked ta pustia do lietadla tak v grecku je to uz len formalita 🙂 Pretoze aerolinky ludi bez kompletnych papierov do lietadla nepustia.

katkaseiner
18. júl 2021

@adelsa ideálne keď už máte čísla letov tak to vyplňte a potom už len čakať na poslednú noc doma a príde e-mail s QR kodom