Dievčatá, potrebujem poradiť. Dostala som na stužkovej ako dar od žiakov voucher cez zľavomat na pobyt v Zakopanom. Platnosť má do 20.12.2024. Je to pre dve dospelé osoby s polpenziou.
A ja vôbec neviem v tom chodiť, nikdy som takto pobyt nerezervovala. Ja si vyberiem termín, odkliknem a čo? Oni sa mi ozvú? Ten pobyt je už žiakmi zaplatený?
Ak by som im chcela napísať ohľadom nejakých zmien, že by sme si chceli aj pre deti doplatiť pobyt, tak im treba napísať mail? A v akom jazyku? Po poľsky neviem, po slovensky zase asi oni nebudú akceptovať. Tak po anglicky?
Prepáčte, že sa pýtam ako debil, ale fakt neviem, ako postupovať, aby sme to využili.
Zlavomat ma svoj zakaznicky servis. Staci pozriet stranku zlavomatu. Jasne, ze to mas zaplatene
https://www.zlavomat.sk/moj-voucher
Na voucheri je napísané akým spôsobom máš pobyt rezervovať. Väčšinou je tam email/telefon/web hotela...tam im napíšeš alebo zavoláš a po anglicky si s nimi dohodneš termín, pričom ich ale upozornis ze máš voucher cez zlavomat. Dohodneš týmto spôsobom aj ubytovanie pre deti.
Tiež máš na ňom napísané co je v cene (tzn. Už je zaplatene). Všetko navyše si zaplatíš na mieste (nejaká strava navyše, masaz, ubytovacia daň...)
@mondolina a ako objednám deti cez Zľavomat? Nepustí má to, ak nedám aspoň jednu dospelú osobu
Ak chces doplnit deti do zaplateneho voucheru, tu uz treba kontaktovat konkretny hotel. Ak si na to netrufas, poziadaj zakaznicky servis zlavomatu
My sme boli v Zakopanom cez Zľavomat minulý rok. Keď som volala do hotela, síce kvôli niečomu inému, lepšie so mnou rozprávali po SVK ako po anglicky (ale záleží na konkrétnom človeku, čo zdvihne mobil).
Kľudne zavolaj do hotela a oni ťa ponavigujú.
veď si zarezervuj termín na váš voucher a v tom termíne objednaj aj deti cez Zľavomat, čo zaplatíš.
tak hádam je darovaný voucher zaplatený, to by bol aký dar? 🙈