Ahojte ideme na Rodos All inclusiv a čítam že pitna voda sa dá v hoteli nabrať pri bazéne,je ozaj ta voda pitná?lebo niektorý písali recenzie že chutila jak voda z bazéna že si radšej kupovali balenu,to v hoteloch nedávajú vodu vo fľaške že si môže každý zobrať koľko chce?
@simsalabim je to v Kolymbii
Ano bude pitna
Na Rodose som bola 2x a oba razy bola voda normálne pitná
Majú normálne pitnú .to by si nemohli dovoliť
Tak voda tam pitná je, o Tom niet pochýb. Skôr ide o to, že môže obsahovať baktérie, ktoré nemusí akceptovať nas tráviaci trakt. Takže ja by som nasadila probiotiká pred odchodom aspoň na 2 týždne
Zalezi od konkretneho hotela, ci dava hostom k dispozicii flase s vodou (napriklad na izbe do minibaru alebo ich ma volne v areali v chladnickach) alebo nedava. Ja si vzdy flaskovu vodu kupujem aj na umyvanie zubov, nepouzivam ziadnu z vodovodu alebo prevaram ak je v izbe konvica. Oni maju pitnu vodu, len nie je nase zazivacie ustrojenstvo na nu usposobene, takze ludia mozu mat rozne problemy.
na all inclusive sme mavali vzdy bud tak ze voda byvala v malych pollitrovych flasiach kade tade po arealy v chladnickach. potom boli aj take tie automaty capovacie kde bola normalne voda a aj sladke napoje a boli aj take kde bol taky ten velky plastovy sudok s vodou a capovala sa tiez. ak chuti inak bude to tym ze ma mozno ine zlozenie. ved aj u nas chuti pitna voda v roznych castiach slovenska inak. uplne inu vodu mame v tatrach a inu trebars na zapade. neexistuje ze by davali vodu "z bazena" tieto typy recenzii su snad vzdy a vsade ale to je ako tu na fore. vzdy sa najde nejaky krepy co si potrebuje rypnut. nikdy som si nemusela kupovat pitnu vodu ked sme boli na Al inclusive pretoze vzdy k nej bol dostatocny pristup. samozrejme vzdy bola aj na izbe v minibare a aj na stole jedna velka.
Toto budue určite záležať od konkrétneho hotela. My sme na Rhodose mali nápoje čapované a voda chutila ako voda.