Vnútorný aquapark, ktorý sa dá navštíviť v zime

blacki
25. okt 2024

Prosím, odporučili by ste mi nejaký pekný vnútorný aquapark, ktorý by sa dalo navštíviť v zime? Najlepšie v ČR, Maďarsko, Slovinsko, Rakúsko. V ktorom sa vám najviac páčilo? Skor pre staršie deti, nie úplne maličké.
Ďakujem

katarinaba
25. okt 2024

Bola som v Prahe aj pri Brne. Pri Brne mi bola zima. Praha bola super, boli sme aj ubytovani, z izby v zupane a papuckach rovno do aquaparku.

blacki
autor
25. okt 2024

Pri Brne myslíš asi Pasohlávky, že?

blacki
autor
25. okt 2024
katarinaba
25. okt 2024

@blacki ano

1andrea111
25. okt 2024

@blacki aquaworld budapest

sandri
25. okt 2024

Za mna Sarvar v Madarsku

deti95060810
25. okt 2024

keby si chcela Sk , tak Dolný Kubín...

blacki
autor
25. okt 2024

@sandri Sárvár akurát pozerám. Ako je to tam veľké? To sú dva bazény, ak to správne chápem? Skor vačšia, či menšia plocha?

blacki
autor
25. okt 2024

viete niekto porovnať Sárvár, Zalakaros a Danubius Buk?

sandri
25. okt 2024

@blacki tam je tych bazenov viac. Je tam vsade tepla voda, aj v zime sa da prejst cez vnutorny prechod von (ten velky bazen je vo vnutri aj vonku). Plus je tam bazen s liecivou vodou. Ak si vezmes plavecku ciapku, mozes vyuzit aj plavecky bazen, ten je zvlast. Su tam 3 vacsie tobogany a niekolko mensich (mojmu 7 rocnemu to stacilo), plus bazen s vlnami. Odporucam tam platit kartou, resp. forintami - da sa aj v eurach, ale kurz je velmi nevyhodny.

blacki
autor
25. okt 2024

@sandri ďakujem za info. V tom Zalakarose alebo Büku ste náhodou neboli? Že aké to je v porovnaní so Sárvárom

veronka1996
25. okt 2024

Ja chodievam do St Martins v Rakusku.

blacki
autor
25. okt 2024

@veronka1996 ďakujem za tip, ale pozerám, že nemajú v ponuke izbu pre štyroch. A vyzerá to tam, že je to krásne hlavne vonku.