ahojte baby,co chodievate do Egypta,neviete,ci je v piriadku so sebou vziat bezne lieky na plodnost?konkretne:inofolic,maca,folandrol,femibion?nechceme prerusit ich uzivanie.sorry za otazku ale idem prvykrat a bojim sa,ci je to ok,ci nevymyslia,ze su yo hormony,drogy atd 😂.
@bessdonna To nie su lieky ale doplnky vyzivy, nie?
@zmrzlinka2021 tak tak,ano.len vitaminy su vsetko.
@bessdonna Toto urcite nikto nebude riesit, takze vsetko si v klude zober.
To nikto neriesi, ved oni to tam uzivaju tiez.
dakujem baby.
do lietadla treba vziat lieky, vitaminy zabalene v origos krabice, blistri a vlozene do sacika
vieš kto je islamský štát? 😀
@laurita285 a tak pochopili sme 🤣 aj keď tiež som otvárala tému s myšlienkou "prosím? Kto? Co?" 😆😂
Ahojte. Lieky, vitaminy dat do kufra alebo so sebou do prirucnej batoziny?
vdaka za radu s tou originalnou krabicou,lebo ja si vsetko rozbalujem,sackujem,vyhadzujem krabicky,tak dobre vediet.islamsky stat ospravedlnujem sa,myslela som tak,ze su to moslimovia a tretia krajina a neviem aku maju legislativu,ci nemozu mylne oznacit nieco za drogu a ostaneme tam trcat.
okrem toho asi nazov bol upraveny,normalne rozmyslam,ci som dala vobec takyto nazov.mozno aj hej😅no nic.dakujem vsetkym.muz sa boji,berieme asi len femibion.
Kľudne berte všetko. Oni tam nie sú padnutí na hlavu aby z doplnkov výživy urobili drogy.
Je to v poriadku.