Visačka na kufor a adresa

29. jún 2022

Prosim vas aka adresa sa pise na visacku na kufor?ked letim na dovolenku pisem adresu destinacie a hotela a naspat svoju adresu,ci len svoju adresu na obe cesty?lebo jeden mi povie tak druhy inak

petamich
29. jún 2022

svoju domovsku adresu tam mam + telefonne cislo 🙂 nechce sa mi to zakazdym prepisovat

maca1984
29. jún 2022

adresu domov tam máme.

zuzanka.zuzu
29. jún 2022

len adresu domov, este som tam nevidela pisat adresu hotela ale zaujimava uvaha, podla mna zbytocne, aj tak budu v pripade straty len ciarove kody skenovat, citat to nikto nebude

autor
29. jún 2022

@zuzanka.zuzu lebo kamoska tak chodi ze keby sa stratil kufor tak aby ho odoslali na hotel a nie domov,letime prvykrat tak neviem

petamich
29. jún 2022

ked najdu kufor budu ti telefonovat ;) nikto ho len tak nikam neposle a ked uz ti budu volat, tak sa s nimi dohodnes, kam ho maju dorucit

prasiatko30
29. jún 2022

Nikdy som nemala na kufri vysacku s menom priezviskom a adresou - nanajvys mam na kufri napisane cislo telefonu. Ak mi ho stratia na letisku tak ides ku zakaznickem counter a oni od teba pytaju ten cod co lepia na kufor pri checkin a adresu na ktoru ti maju poslat ten kufor.

prasiatko30
29. jún 2022

Inaksie poslednych 7-8r kufor ani necheckujem letim vzdy s kabinovym - kazdy clen rodiny ma nabalenu svoju batozinu a tu ladujeme s nami do lietadla tym padom odpadavaju taketo neprijemne prekvapenia