Ahojte prosim vás. Chceme ist asi na tri dni s mužom a dvojročným synom do Vincovho lesa
Len co tu boli recenzie z roku 2012 tak to bola katastrofa
Tak by ma veľmi zaujimalo ako to tam je teraz ???
Ist alebo radsej nie
Dakujem Vám
ja osobne mám dobré skúsenosti s kúpaliskom v Patinciach - v prípade zlého počasia vieš ísť do Wellnes hotela (má vnútorné aj vonkajšie bazény), v prípade dobrého počasia využiješ vonkajší areál bývalého kúpaliska....
@matyasek29 tiež som za Dunajský stredu či Veľký Meder.V Dunajskej máš v areáli veľa možností, jazero, ihrisko...detto v Nedeľu.Vincov les je slaby
@renula05 dunajská je ďaleko chceme ist vlakom
@matyasek29 do Dunajskej chodí za pár centov Regió jet a odtiaľ myslím zadarmo bus na kúpalisko majú taky" svoj" rozvoz
za mňa patince otras, šíre polia, jedno staré kupko - studená voda, wellnes studená voda, nič iné tam nie je - skapal pes. vrátili sme sa skôr. a to nie som náročná a nepotrebujem disko ani nočný život. vincov les je aspoň teplá voda, bufety ok, ked na pár dní je to dobrý výber. na 7 je už veľa asi.
a ak idete vlakom zo stanice sládkovičovo je to veru daleko, od ruky. cez mestečko neviem presne, ale od posledného domu pešibusom popri ceste a dosť frekventovanej, neviem že by spravili niečo lepšie. možno ešte taxík, ale či tam funguje... boli sme na vincovi minulý rok a na jeden deň sa mi páčilo.
@matyasek29 - áno, dá sa, je tam pomerne veľa chatiek, penziónov. Ubytovať sa dá priamo v areáli kúpaliska alebo v dedine (je vzdialená cca 2-3 km od kúpaliska)....
@cacianka, neviem kedy si bola v Patinciach, ale voda tam veru studená nie je. Kúpalisko je vynovené - chodíme pravidelne niekoľko rokov sa kúpať do wellnesu, nemáme to ďaleko. Ak ideš do wellnessu tak máš možnosť vstúpiť zadarmo aj do areálu starého kúpaliska, je tam naozaj fajn.. Ale dostať sa tam vlakom, to bude asi problém....
@matyasek29, ak chcete cestovať vlakom, tak potom Štúrovo, Dunajská Streda...
Na vincovom je fajn, ale asi nie na tyzden. V patinciach sa da ubytovat priamo v arealy alebo aj v hotely. Pre mna voda studena. Vonku uplne, vnutri len ten maly bublinkovy. Ine nedam.
@cacianka Zo Sládkovičova nechodí nejaká doprava priamo na Vincov les? ja som tam bola so synom 2x autom,ale chcela som ísť tiež vlakom len tak na jeden den a tiež rozmýšlam,že ako sa dostanem zo Sládkovičova na kupko?😲😉
@matyasek29 nezistila si niečo prosím?😉😘
Tak nič baby,ved z Trenčína sa tam snád ani normálne dostať nedá😂😂😂😨 či do Sládkovičova,či do Galanty ,busom,či vlakom sa tam dostanem cez 3 až 5 spojov a precestujem pol dňa a na to nemám nervy😔 tak končím zase v Piešťanoch na starom termálnom😉😝
My sme boli,ale len sa kúpať a to sa dalo...Ak by som skôr mohla odporúčať,tak Dunajskú Stredu,tam by som si vedela predstaviť aj na viac dní...