Villa Betula - Babyland v máji

smartuska
19. feb 2022

Planujeme ist na dovolenku v maji na Liptov a 1 deň chceme stravit aj v Babyland vo Villa Betula. Koľko času tam vieme stravit s 2 rocnym detatom, prosim? (Bude maj - cize vynechavame vodne atrakcie). Nepočítam čas na obed, chcem vediet čisto čas na atrakciách, či tam nie sú hlavne atrakcie pre starsie deti. Ďakujem krásne

elenajezova
19. feb 2022

My sme tam boli síce už dosť dávno. My sme bývali naproti v Hoteli koliba Gréta. A tu sme boli celé popoludnie. Ale deti boli väčšie 13 rokov a 6 rokov. Páčilo sa im samozrejme.

bibina32
19. feb 2022

@smartuska My sme tam, tiež boli dávnejšie stanovať. Deťom sa páčilo, ale boli už väčší. Viac atrakcií pre menšie deti bolo vo vnútri. Skús si pozrieť ich stránku, tam by mali mať rozpísané atrakcie. A uvidíš, na ktoré by ste mohli ísť.

smartuska
autor
19. feb 2022

@bibina32 stránku som si pozrela, ale realita niekedy môže byt iba a niečo čo oni opisu ako velku atrakcii, môže byt v skutočnosti nieco, o čo deti nemaju vôbec zaujem. Preto sa pýtam touto cestou. Vďaka za kazdu info 🙂

smartuska
autor
19. feb 2022

Hlavne ma zaujima, či mám vyhradiť pol dna alebo celý den pre tak malé dieta. Rada si plánujem veci vopred a na miestne už nič neriešim a mám úplnú pohodu.