Víkendový pobyt pre dvoch na Slovensku

jennys
26. aug 2016

Prosím nejaké tipy na víkendový pobyt pre dvoch na Slovensku (aby sa dalo ísť aj prejsť niekam do okolia, môže byť aj v meste alebo v horách). Chcela by som s manželom niekam, len neviem kde by to pre nás bolo najlepšie (najlepšie aj s wellness, bazén nutne nemusí byť, stačí aj vírivka, kde nie je chladná voda). Prosím overené, ďakujem.

vejapa76
26. aug 2016

Musí to byť slovensko? Nedavno som bola v Prahe. RegioJet - lacná cesta. V Prahe je čo pozerať a pokiaľ uprednostnujete prírodu odporúčam Petŕín. Sú tam krásne ružové sady a výhľad z rozhladne- nádhera... Prechádzka popri Vltave, popr.plavba. Pokiaľ s welnesom - nedávno som videla na zlavomate taký pobyt pre dvoch.

vejapa76
26. aug 2016
jennys
autor
28. aug 2016

Ano na Slovensku. Aby sa dalo odbehnut k detom keby nieco. Praha daleko vela cestovania na vikend. To skor uz na tyzden keby sa slo.

simonka77
28. aug 2016

Hotel Permon, Partizan, Bystra, Salamandra Resort, ubytko v Banskej Stiavnici napr. 4sochy. Podla toho v ktorom kraji.

jennys
autor
28. aug 2016

To je tazko v ktorom tam kde to je naozaj overene.

balaskovae
28. aug 2016

a do koloko EUR?? a kolko km od domu ked hovoris ze pripadne aby ste mohli zbehnut za detmi? to je takto tazko povedat...

jasminet
28. aug 2016

@jennys Rajecke teplice, aphrodite

jennys
autor
28. aug 2016

Je jedno kde na Slovensku len aby ste to mali osobne aj niekto overene. Potrebujem osobne skusenosti.

simonka77
29. aug 2016

@jennys vsetky mam osobne overene a nie raz🙂

voskovka
29. aug 2016

@jennys ahoj.ja chodim cez cestovku sorger.sk maju romanticke pobyty aj vikendove a navyse mam kupon za 200e ale nevyuzijem ho ak by si chcela dohodneme sa.oni ti to odrataju po dodani kodu z kuponov tak napr.Grandhotel praha stal vikend pre 2osoby vyse 235 e so stravou a by si doplatila iba 35e 🙂 ak cosi napis mi ip

jesika35
3. feb 2017

@jennys
Ja mam víkendový domček. Je tu nádherná priroda. V zime je tu pusteny vlek. Cez leto je tu dobre pre turistov. Sú tu rôzne skaly, hory,... nedaleko je tatralandia, bešeňová, aqua dolný kubín, liptovský ján,... Môžem poslať foto😉

aculy
3. feb 2017

Hotel Bystrá - odporúčam všetkými 10timi😍👍🏻

saleska111
8. sep 2018

@jesika35 ahoj mozem info o domcdku prosim ?

burina111
8. sep 2018

grandviglas.com....užasné ubytovanie, strava aj služby :o)