Víkendová dovolenka k moru

matias123
20. júl 2022

Ahojte ideme s priatelkou do Talianska na 1deň cez jednu CK. Piatok sa odchadza sobotu sa kúpeme a sobotu večer odchod domov na Slovensko. Boli ste už niekdo takouto formou? Ak ano podelte sa oplatí sa to neoplatí sa to? 🙂 Pri mori som ešte nebol a kedže momentalne nam s priatelkou nevychadza narovnako dovolenka v praci a tak vyriešili sme to takouto fornou.

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sweetdreams1
20. júl 2022

Nebola som, ja by som teda išla radsej na dlhšie, ale zase prečo nie, lepšie ako sedieť doma 🙂 užite si!

dskjhfdlkdjhl
20. júl 2022

Ked uz more na vikend, tak lietadlom a vdaka tomu si more uzijete lepsie a pridete oddychnuti, nie ako po ceste busom.

mirage
20. júl 2022

@matias123 uz ked to mas kupene, uvidis sam, ci sa oplati, ci nie.

kingstonka
20. júl 2022

Keby som bola mladšia, len sama s priateľom... prečo nie....

a_alexandra_a
20. júl 2022

Ja by som nešla, autobusom už vôbec nie. Keď tak, išla by som na predĺžený víkend (min 4 dni) autom do Chorvátska.

belllinka
20. júl 2022

@matias123 znie to hrozne. Ráno vystúpiš rozbitý z busu, deň ležíš v Chorvátsku na preplnenej pláži s mútnou vodou lebo tam bude milión čvachtajúcich sa deciek, čiže ani nebudeš mať pocit, že si pri mori. To už si radšej užiť predĺžený víkend tu na Slovensku pri nejakom jazere.

kingstonka
20. júl 2022

... tak cesta autobusom už teraz po 40tke znie hrozostrasne aj mne... ale ako 20 tnicka som nemala problém... z piatka na sobotu na diskotéke pár hodín spánku, ráno cesta busom z Londýna a po príchode na SK žiadny oddych, lebo som všetkých hneď chcela stretnúť 🙂 .... už nehrozí...

queen_mary
20. júl 2022

Boze nieee. Bezte bud letecky na vikend, alebo zoberte auto a bezte do Portoroze, Pirani. Ta cesta autobusom do talianska, a na otocku :/

h2
20. júl 2022

Mala som už napísaný príspevok v podobnom duchu, ako píšu baby. Ale potom som ho zmazala, lebo som si uvedomila, že sa nepýtaš, či takto ísť, alebo nie, lebo vy už to máte vybavené, už takto idete. A že ináč sa zrejme k moru spolu toto leto nedostanete. Takže ti to nebudem zhnusovať, dúfam, že si to užijete a aspoň na budúci rok vám to vyjde lepšie.

kvetinka75
20. júl 2022

kamarátka bola a že nikdy viac. Tam prišla unavená, nevyspatá, celý deň na slnku, kopa ľudí okolo, v noci naspäť. Človek nevyspatý, unavený. A stálo to kopu peňazí. Povedala, že radšej mohla ísť niekde na kupko a viac by si užila. Ale uvidíte.

vamajka
20. júl 2022

@matias123 Pytas sa neskoro, najskor sa pytaj potom kupuj. Nie nesla by som mne bolo aj 7 dni malo😉. A to sa modli aby ste neskoncili niekde v zapche, lebo na to kupanie vam vela casu nezostane. No i tak si to uzite

majlo1234
20. júl 2022

Uzite si to😊 vykupete sa a trochu zmenite vzduch. Ale urcite sa to neoplati, lebo najdrahsia z toho bude cesta. Par dni niekde na ubytku by vas nevyslo draho, jedlo tiez nie je velka polozka ak ste len dvaja. Odporucam hladat nabuduce lacne letenky(ak vam vyjde viac dni dovolenky spolu) a na mieste cez booking najst lacne ubytko a uzit si apolu aspon par dni. Takto totiz mozno budete unavenejsi ako bez dovolenky😊

hipuska
20. júl 2022

Prečo silou-mocou k moru? Mohli ste ísť.niekde na SR na celý víkend, keďže máte voľné 3 dni...nešla by som.

petricka22
20. júl 2022

@matias123 preco nie? Ak ste mladi… telo znesie, budete mat zazitok a spominat, ako ste sa trepali na jednodnovu dovolenku… najhorsie je skostrnatiet a ist si len vo svojom standarde. Zazitky sa prave zazivaju takymto sposobom…

au1994
20. júl 2022

@matias123 neoplatí, cesta autobusom v noci je horor, nevyspíte sa, neosprchujete, umývanie zubov na benzínke a po celom dni na slnku, keď budete najviac unavení, váš ešte čaká ďalšia prebdená noc v autobuse. Už by som autobusom na takúto dlhú trasu nešla úprimne nikam ani keby sa šlo na týždeň, nie ešte na otočku na víkend.

asocial
20. júl 2022

@matias123 nieee, chodte urcite! pokial by som bola mlada, isla by som, preco nie?
teraz v 40ke uz nevydrzim tolko. Ale bude to fajn. Niekto tu pise, ze v mutnej vode v Chorvatsku - tak ten v Chorvatksu nikdy nebol. Ja nie som fanusik HR, ale zas hovorit, ze mutna voda a male decka..NOOO...nie, budete sa mat fajn, bude super!

belllinka
20. júl 2022

Lákavé 🙂 Hneď by som išla na otočku 🙂

missdiva
20. júl 2022

@matias123 boli sme viackrat len na vikend z casovych dovodov a bolo to super! Ale teda my chodime lietadlom a snazim sa vybrat si velmi skory cas odletu a velmi neskory priletu. Idealne piatok az nedela tympadom vies vyuzit 3plne dni...
Busom to za to nestoji podla mna (daaavno som bola so spoluziackou tak ked sa este tak casto nelietalo), clovek je rozbity po tej ceste, nema sa ani kde osprchovat a zas ta cesta... uz by som tak nikdy nesla.

pondelok01
20. júl 2022

@matias123 neviem kolko mate rokov, ale ja by som to teraz uz nedala, ani nemala zaujem, ale 10 rokov dozadu by som sa nad tym nepozastavila ani. Neda sa nadlhsie, tak jasne na otocku. Ale pripravte sa, ze mozte byt nervozni, hladni, unaveni. Dobre sa nabalte na cestu, snacky, ovocie, pitie!!!, deky, vankuse. S dobrou naladou to moze byt dobry vylet.

lululucy
20. júl 2022

Pred par rokmi takto robili jednodnove zajazdy aj z kosic do Lido di jesolo. Tam sa nejako menili turnusy a aby nesiel prazdny autobus,tak ponukali take nieco za 30 eur tusim. Chcela som to skusit,ale zabudla som sa uz potom nebolo miesto. Nemala som moznost ist na dovolenku,lebo sme stavali dom a aj za 1 den pri mori by som bola vdacna. Takze ja by som urcite sla keby som bola mlada bezdetna

matias123
autor
20. júl 2022

ďakujem za odpovede :D

inull5
20. júl 2022

@belllinka och🙈😂

natalka2548
20. júl 2022

Bola som presne takto na zájazde tiež v Taliansku a neodporúčam, hrozná skúsenosť, cesta autobusom je katastrofa tým že sa tam robia takéto zájazdy tam je strašne veľa ľudí hlava na hlave veľa detí, more hnusné špinavé plno medúz za mňa nikdy viac, bolo to skôr utrpenie ako zážitok :D Keď ku moru tak poriadne alebo vôbec, už by som radšej zvolila nejaký víkendový pobyt wellness termálne kúpalisko kľudne aj na Slovensku alebo Poľsko. To je moja skúsenosť dúfam že som ťa neodradila, snáď sa vám bude páčiť, uvidíte sami najlepšie si to vyskúšať, prípadne daj vedieť ako bolo a podeľ sa s nami o vašu skúsenosť 🙂

giulia1314
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
giulia1314
20. júl 2022

My sme boli tiež tak cez cestovku v Talianskom Bibione aj v Chorvátsku v Poreči a bolo super

gaby22
21. júl 2022

@matias123 pokiaľ nemáte s priateľkou deti choďte a skúste ja som tak chodila s ex manželom pár rokov po sebe jedna pravda je ze v autobuse sa moc nevyspite ale zase na pláži sa to dá dobehnúť a sprcha sa dá dať na pláži v pohode ja som tak bola tri roky po sebe na krku na baske a dobre bolo len to spanie v autobuse je také

matias123
autor
5. sep 2022

@matias123 takže po vyše mesiaci odpovedám na otázku sám sebe a vám ostatným ako som vnímal víkendové kúpanie v Taliansku 🙂 keďže som ešte nebol pri mori bol to pre mňa zážitok. Prvá cesta bola tam bola dobrá zvládli sme to boli 3 prestávky vycikať poprechádzať saa naspeť do autobusu. Kúpanie bolo výborné voda super pláž boli sme v bibione. Neboli sme ani tak unavený keďže boli v nás pocity štasťia že sme tam :D večer odchod cesta naspěť už bola únavnejsia a nohy boleli od sedenia, odporucam taku poduštičku pod krk na cestovanie lebo nám hlavy padali :D takže verdikt je že to bol premna zážitok a určite kazdemu odporucam. Da sa to zvladnuť a neni to nič hrozného. Ale kazdy podla.gusta. pri takomto zájazde treba sa aj prekonať a zaťať zuby kvoli tomu cestovaniu ale aj o tom je život neni všetko o komforte a pečenych holuboch do huby zw vam budu padať. Takze tak kdo má málo casu alebo málo penazi a chce ist k moru vyskusajte . Lovu zdar! 😆😆