Víkend v Chorvátsku - skúsenosti

kikakubo
7. aug 2014

Ahojte mamulienky a všetky navštevničky modreho konika,chcels by som vediet ci viete niekto ako to funguje ked idete na vikend do chorvatska cez cestovku.( autobusom) pretoze nemame vobec s priatelom volno a ani peniaze na dovolenku a kedze sme este neboli pri mori,chceli by sme ist aspon na ten vikend. V cestovke nam povedali ze odchod bude v piatok vecer ,tam sme v sobotu rano a v sobotu vecer odchadzame. Nam to konkretne staci iba jeden den.ale mate niekto skusenosti,ze ako dlho ide autobus,ci to nie je klam,ci su tam este nejake priplatky a ako to vlastne funguje. Dakujem vam vwllmi pekne za odpovede. 🙂 😀

lolonka
7. aug 2014

@kikakubo ...ahoj...tak takto by som nešla...budete veľmi unavení...aspoň 2 noci..skúste ...

kikakubo
autor
7. aug 2014

Tak to teda budeme 🙂🙂🙂 kedze autobus neni az tak pohodlny, dve noci som nenasla ziadny zajazd,ale stoji nam to zato,kedze to bude nasa premiera pri mori. Na druhy krat to dame uz minimalne na tyzden 🙂

popolnica
7. aug 2014

@kikakubo ...ver tomu,ze ten smiech ta prejde hned ako dorazis tam dolamana z autobusu a pri predstave,ze vecer absolvujes to iste..nie,nestoji to..a nehovorim,ked vam nevyjde pocasie..

sue
7. aug 2014

@kikakubo a kde to máte? Do ktorej časti? Dúfam, že len niekde na sever 🙂 a ak sa môžem opýtať, koľko chce cestovka za jeden deň pri mori?

kikakubo
autor
7. aug 2014

Na poreč,cesta ze bude trvat nejako 7-8 hodin,a 96 e aj s poistenim pre dvoch.

sue
7. aug 2014

@kikakubo tak bez stresu - tešte sa a užite si to !!! Len nech máte pekné počasie, to je teraz nejak v Chorvátsku nestále :/ neviem koľko máte rokov, ale asi ste mladunkí, keď ešte nie ste zabezpečení, takže choďte a užite si to... v aquaparkoch na slovensku by ste s cestou zaplatili tiež takmer toľko 🙂

kikakubo
autor
7. aug 2014

Dakujeme Sue 🙂 si zlatá. Tiez si myslim ze za jeden den na slovensku v aguaparku by sme menej nezaplatili 🙂

rennyka
16. jún 2016

@kikakubo ahoj chcem sa Ta opýtať boli ste nakoniec? oplatilo sa? s kamaratkou rozmýšlame, že by sme išli tento rok.... 🙂