Vietor na ostrove Kos

eee30
12. máj 2024

Ahojte, dumáme nad Kosom, ale čítam, že tam dosť fučí.... Ľudkovia, čo ste tam reálne boli, aké máte skúsenosti? Poprípade ktorý grécky ostrov je podľa vás minimálne veterný?

u2jana
12. máj 2024

@eee30 boli sme, 2 roky dozadu, krasna plaz ale vietor bol na mna moc. Ale zvysok rodiny to dal v pohode.

veronka1996
12. máj 2024

@eee30 Krétu, Rhodos a Corfu som zažila bez vetra, možno trocha vánok občas.

aimee77
12. máj 2024

@eee30 Nadherne plaze, ziaden extremny vietor.

zaphyra
12. máj 2024

Ja som na Kose odrobila jednu sezonu v 20ke a za mna je to doteraz strasna diera, kde nic nie je a to mám uz 33. A ano, velmi veterna diera.

jamidea
12. máj 2024

@zaphyra ano, keby sme neboli partia 3 rodin tak sa tam zblbnem. More a plaz hrozne, tusim sme v nom ani raz neboli.

stormie
12. máj 2024

Tak na ostrove velmi zalezi ci si na juznej alebo severnej strane, severna by mala byt neveterna. Boli sme na Kose na juznej strane, ku koncu sezony, pocasie super, more teple, plaze prazdne a nefukalo. Kapverdy sa povazuju za veterene ostrovy, aj tam sme boli na juznej strane a okrem asi 2 dni tam tiez nefukalo. Tak neviem ci sme mali stastie ale ani Liptoveskej mare ti nemusi vyjst pocasie podla predstav v strede sezony …

andrejka2424
13. máj 2024

Na Zakynthose nám moc nefúkalo, ani vlny neboli napr. -odporúčam. Na Krétu som už snáď tisíckrát čítala, že býva veterná a že vlny bývajú veľké. Kos? Ideme teraz v júli na základe viacerých odporúčaní aj tu na koníku, že to bola jedna z naj dovoleniek. Vetru sa trochu bojím, ideme na tú viac veternú stranu, ale počítame , že pôjdeme autom aj na inú stranu pozrieť, aj na bicykel a pod. Veľmi sa do tej spomínanej diery tešíme.🙂- Týždeň dovolenky vydržíš na všelijakých miestach, kde by si v skutočnosti žiť nechcel,ale na vypnutie ti to dokonale poslúži. Ideme cez hydrotour, už mi tu raz ženy aj fotky posielali, toto sú len katalogové, ale viem určite, že už som aj na hnusnejších plážach bola.😉

andrejka2424
13. máj 2024
andrejka2424
13. máj 2024

Zakynthos 2023

ankare
13. máj 2024

@eee30 áno, kos a Kréta sú veterné. Rodos a Zakyntos bez veľkých vln

fion22
13. máj 2024

@eee30 boli sme pred pár rokmi, a bola to jedna z naj dovoleniek v Grécku, v podstate chodíme len do Grécka. Ešte sme boli bez detí, takže sme veľa pochodili, po plážach samozrejme...sever náveterný, juh úplne pokojný.

biancaprincipesssa
13. máj 2024

@eee30 bolo tam veterno, ale podľa mňa to bolo super, lebo tam aspoň nebolo také teplo. Ja som ten vietor nevnímala negatívne

adamar
13. máj 2024

@eee30 Kos-strašne fúkal hlavne v noci, mali sme dvere na izby hneď z vonku, to sme mysleli, že ich každú noc vyvalí. Voda velmi studena, vlny a to sme boli v júli.
Zakynthos určite odporúčam.

jaja20
13. máj 2024

@eee30 Ahoj,my sme boli v septembri na Kose v hoteli Casa Paradiso,je to v oblasti Marmaris a bolo tam super. Krásna piesková pláž s pozvoľným vstupom do mora, takže voda sa rýchlo prehriala a bola príjemná,teplučká,vlny neboli veľké.
Ostrov nie je veľký,ale práve preto sa všetko zaujímavé dá ľahko obísť autobusom,ani auto si nemusíte požičiavať.
Niektoré pláže sú tam kameniste, také sa nám nepáčia.
Čo sa týka vetra,tak my sme mali úžasné stabilné slnečné počasie,len jeden deň fúkalo, ale niektorí ľudia mali v iných termínoch až taký vietor, že im šibal piesok do tváre.
Je to proste príroda, nikdy neviete, čo vychytáte.
Boli sme aj na Kréte,na severe,a ani tam to s vetrom nebolo nič strašné.
Ak bude náhodou niektorý deň fúkať, môžete ho využiť na výlety.
Odporúčam aj Zakynthos, Korfu,Thassos,ak ťa niečo ešte zaujíma, kľudne sa pýtaj 🙂
Pridávam jednu fotku z mojej recenzie.

lucykelly
13. máj 2024

@veronka1996 záleží kde, ja som na Rhodose zažila extrémny vietor a na Kréte takisto, nie extrémny, ale tiež tam fúkalo

anabela2111
13. máj 2024

Boli sme minulý rok v auguste časť Marnari, pláž a more super, určite nie škaredé.. bledý jemný piesok, krásne zapady slnka.. Fúkalo primerane, vôbec nám to nevadilo, v horúčave som to brala skôr ako výhodu, nie nevýhodu...Ani vlny neboli veľké.. Hlavne mesto tiež pekné, plánujeme sa tam vrátiť 🩵

elief
13. máj 2024

Aj my sme boli v Marmari na Kose, Casa Paradiso a skvelá dovolenka to bola, mne Kos učaroval 🤷, pláž nádherná, more teplé, vlny akurát, hotel výborný, polku ostrova sme prešli na bikoch

iwet7
13. máj 2024

@andrejka2424 casa paradiso 💙🩵💜 boli sme minulý rok, jedna skvela dovolenka. Tento rok sa tam vraciame. Nádherná pláž, super služby a ten kľud.. na vietor zabudneš po prvom dni a vôbec to nebolo také zlé, každý druhý deň cca bezvetrie

iwet7
13. máj 2024
aurora33
13. máj 2024

@elief aj my sme tam boli a bolo úžasne. Na vietor si ani nejako nespomínam :D

iwet7
13. máj 2024

@eee30 boli sme vlani,tento rok ideme znovu. Strasili nás s vetrom,ale bolo to v rámci normy, príjemna klíma, žiadne horúčavy,nádherné plaze, vid moje foto z minulého roku. Odporúčam 😉

andrejka2424
13. máj 2024

@iwet7 Krásne fotky. Letíme 14.7.Už aby to bolo.😊

iwet7
13. máj 2024

@andrejka2424 my týždeň po vás 😉