Ahojte, letel niekto teraz niekedy z BA do Vietnamu tymto lietadlom? Su na sedadlach monitory? Su v nich nejake filmy, hry? Dakujem.
@nikoleta999 leteli ste?
Koľko trvá let a kde je tankovanie?
@oliverceky normalne sa pytam, nerypem. Google ti nefunguje?
Letel nás známi, lebo sme chceli ísť taktiež, tak sme si všetko zisťovali ... Dotankovanie bolo v Prahe, ale čakal tam niekoľko hodín ... Let trval tuším okolo 11:45 min ak si dobre pamatam... Aleee, predtým letelo iné lietadlo, táto A330 by sa nemala dotankovavať a mal by to byť priamy let 🙂
@nikoleta999 ďakujem
@guudy preco teda nediskutujes s google? Naco strkas nos tam, kde ta netreba. Na google je stovka informacii a nie su rovnake. Pytame sa na fakty a realne skusenosti, tak laskavo chod drazdit googla.
Len pre tvoje info - ked si das do google a330-300 tak je tam viac verzii tohto lietadla. Niekde som citala, ze entertiment na palube nie je. Na stranke Fischeru pisu, ze su tam filmy a hry. Tak si vyber ty Google.
A k tomu priamemu letu - tiez pisu priamy a skusenosti niektorych su take, ze je tam technicke medzipristatie alebo nastupuju/vystupuju pasazieri.
Mila autorka, pozor, aby ti nepraskla cievka 🙂
Je sice roztomile, ako sa tu certis, ale to, ze niekto letel do Vietnamu neznamena, ze budes mat rovnake podmienky aj ty ;)
Ak ti google nedal odpovede, pytaj sa v cestovke/leteckej spolocnosti. Vies, ze kedze je viacero verzii lietadla, tak nemusis letiet takym istym ako niekto tu na fore? To ti totiz vopred nepovie ani cestovka ;). A teda aspon dlzku letu si si zvladla vygooglit? 🙂
Povodne som si myslela, ze sa chystas na vylet bez cestovky, ked tu kladies taketo otazky😁
Len pre tvoje info, lietam niekolkokrat rocne, viem o com pisem, viem si dokonca vyhladat beznu konfiguraciu lietadla na trase, ktora ma zaujima. Nic svetoborne to totiz nie je ;)
@guudy cievka praskne tebe z google. Alebo z toho ako sa tu rozculujes nad tym, kto sa co pyta.
Milujem mudrlantky ako ty, co si myslia, ze mozu dirigovat ludi, co sa mozu a co nemozu opytat. Ked nemas co k teme povrdat, prevrat povysenecky ocami a skroluj dalej. Usetris si cas aj cievky 😁 pekny vecer.
Draha autorka, nemozem za to, ze nevies, ako ziskat relevantne informacie😘😘😘
@nikoleta999 nie nie su…
Od tohto roku su lety priame bez medzipristatia… terajsia konfiguracia lietadla nema monitory, po dodavke noveho lietadla na ktore sa aktualne caka, by mohli byt ale este to neni potvrdene, “business” trieda bude mat…
Dnesne info z cestovky:
Děkuji. Ano, aktuálně jsme měli jeden odlet do Vietnamu, kde letadlo mělo systém palubní zábavy pouze v Business Class, nicméně Vy máte odlet až xx.xx.xxxx, v tuto chvíli nemáme informace, že by se tyto problémy mělo dotknout i dalších odletů. Klienty vždy z naší strany proaktivně kontaktujeme s řešením, pokud k něčemu takovému dojde, tudíž se nemusíte bát.
Len tolko k relevantym informaciam - uz nie je mozne verit nikomu - google, cestovka, clovek z MK - niekto tu klame a zavadza - cestovka vypisuje na strankach, ze palubna zabava je na kazdom sedadle, jeden clovek tu pise, ze bola, druhy, ze nie je, na konkretnu otazku CK odpovie, ze problem bol len pri jednom odlete. Google vyhodi tri moznosti.
autorka, konfiguracia lietadla ktora momentalne lieta, nema inflight entertainment ani v business triede, nakolko nelieta lietadlo s business konfiguraciou (a najblizsich par letov este ani nebude) … na dodavku lietadla s konfiguraciou 30C255Y sa momentalne caka ako som pisala… momentalne business ako taky neexistuje, predavaju to CK ako premium fly, co spociva v dvoch podpalubnych priority batozinach, premium seat (diskutabilne - ale v zasade ano) a gourmet meal… nie je to business aky bude…
na stranke W2F je 3D “prehliadka” kabin, lahko overitelne…
let do Vietnamu sme mali tuto sezonu zatial len dva krat, takze ti, co pisali ze inflight entertainment bol, leteli 1. inym typom lietadla (kde IE skutocne bol) 2. leteli medzi 10/23-3/24 a nie teraz… rovnako ako informacia o medzipristati bola aktualna v sezone medzi 10/23-3/24, aktualne vsetky tieto exoticke dialkove lety do PQC, PUJ, od decembra HOG, a HKT (s tranzitmi na palube) lietaju z Bratislavy priamo… s vynimkou MRU kde sa leti cez MXP a “nasi” cestujuci su tranzitni
A teda “problem” bol doposial na 4 letoch a niekolko dalsich tento “problem” este mat bude ako pisem, riadne ohlasena zmena… to uz ako (ne)informuju CK, je vec druha
@kacusik69 dakujem velmi pekne za info. Si poklad. Uz fakt vrchol drzosti, co tie cestovky robia. Clovek chce byt pripraveny, ci ma so sebou tahat dalsie veci, ci nemusi, zariadit sa.
(Ta poznamka o relevantnosti informacii nebola pre teba, dufam, ze si to nezobrala osobne).
Nie, ja tieto veci filtrujem, aj keby to zrovna bolo mierene na mna 🙂 nechcem ani zle na CK pisat, ani hadzat vsetky do jedneho vreca - a aj pisem vseobecne - nestalo sa raz ze CK poskytla nepresne, neuplne ci nepravdive informacie… najcastejsie tykajuce sa vstupnych podmienok, ale aj prepravnych podmienok spolocnosti… pokyny ktore posielaju, su casto vseobecne - osobne som sa este nestretla ze by mali pokyny rozne pre rozne destinacie a rozne spolocnosti a pritom kazde su ine… no a v konecnom dosledku na to doplatia aj tak len cestujuci (niektore vyvolaju zbytocny “stres”, ine hnev - ktory si vybijaju na tych ktori zrovna za nic nemozu a len si robia svoju pracu)
Moje odporucanie, ak sa tyka letu, je zistovat si informacie 1. priamo u leteckej spolocnosti alebo 2. na letisku odletu (a duplovane odporucanie na letisku REALNEHO odletu, nie pre jazykove bariery alebo akekolvek ine dovody, volit jednoduchsiu cestu pisat/volat na nase letiska hoci odlet je napr. z Viedne - mozete, samozrejme, ale zodpovednost za pripadne nerelevantne odpovede si nesie cestujuci sam) … CK reguluje veci ako su napriklad batozinove limity, doplacanie sluzieb a s nimi suvisiace poplatky - tak ako si zmluvne dohodnu s prepravcom, ostatne informacie vam zarucene poskytne len a len letisko/letecka spolocnost, kedze tam je posledne slovo (napr. co sa tyka platnosti dokladov a akceptacie pasaziera), pripadne prepravnych podmienok ktore ovladame podrobnejsie… a aj tie realne-pracovne skusenosti a postrehy (co sa tyka vybavovania letu) mame blizsie…
@kacusik69 Dakujem Ti velmi pekne ❤️
kedykolvek
Ano sú 🙂