Vianočné trhy

tanik001
21. aug 2018

Hoci sa to môže zdať niekomu smiešne v auguste riešiť vianočné trhy, ale kde by ste mi odporučili navštíviť vianočné trhy???
S partiou každý rok navštívime nejaké mesto na 3 dni, v predstihu si zabookujeme hotel. Boli sme BA, KE, Viedeň, Praha. Teraz tozmyslalme kam.
Poprosím tipy, kde ste boli?

pimpulka
21. aug 2018

@tanik001 jednoznačne Budapest. A na viac dni ako 3

vroni
21. aug 2018

Norimberg, Innsbuck, Augsburg

janinah
21. aug 2018

Krakow

tncka
21. aug 2018

@tanik001 Budapest jednoznacne

guiseppinka
21. aug 2018

@janinah bola som v 2012 a teda nic moc. Zrovna zacali skresavat naklady a bolo len par stankov na rynku.

Tiez uvazujem ze kam kuknut. V budapesti sme boli, ale len na 1 den a teraz chceme aj s detmi, lebo to mesto sa mi paci. Ale rozmyslam aj nad zagrebom. Oba nam nevydaju, lebo advent je moc kratky...

janinah
21. aug 2018

@guiseppinka ja v r. 2016 ,moja dcéra pochodila trhy v okolitých krajinách a Krakow vraj najlepší,aj mne sa páčilo,zvlášť ak ideš tam aj kvôli historii mesta.

guiseppinka
21. aug 2018

@janinah mesto je krasne aj bez trhov, to bez debaty. Len ja som bola kus sklamana, lebo som o nich vela citala a tesila sa a zrazu to bolo len take male. Ale napr v budapesti su na vorosmarty tiez malicke, ale robi to taku super atmosku.

hettinka
21. aug 2018

@tanik001 Zagreb, nebola dom, ale chcela by som ist.

maminuska
21. aug 2018

@tanik001 Brno , Olomouc

nerko
22. aug 2018

Samu chvalu som pocula na Budapest 🎄 Osobne som, ale bola len v Prahe.

fefe123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fefe123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alex666
22. aug 2018

@tanik001 Zagreb minuly rok vyhral nejake ocenenie za najkrajsiu vyzdobu na vianocnych trhoch, takze mozno to. Ljubljana ma tiez pekne vianocne trhy, vyzdoba je super, je co pit, ale na jedenie az tak vela moznosti nie je. Tiez by som pouvazovala nad mestami v Rakusku alebo v Bavorsku, ale neviem presne ktore.

marika142
22. aug 2018

Boli sme minuly rok v Budapesti a velmi sa nam pacilo, istotne este niekedy navstivime, tento rok sa chystame do Krakowa ale uvidime ci to vyda lebo v januari mam termin porodu :D :D

krpcurik
22. aug 2018

Drazdany 🙂

dai
22. aug 2018

@tanik001 my sme boli 2x v berline - velmi pekne je tam - trhy po celom meste...

guiseppinka
22. aug 2018

@alex666 hmmm, o to vacsia dilema ci budapest alebo zahreb. Co sa tyka km, tak to mame rovnako 😀 plus pre madarsko hovori to, ze ubytko sa asi pozhana lacnejsie ako v zahrebe...

dundulica
22. aug 2018

Salzburg

guiseppinka
22. aug 2018

@alex666 a este som zabudla z rakuska - mariazell, salzburg a linz maju pekne trhy, vraj aj hallstadt, ale tam som nebola...

tuppuk
22. aug 2018

@tanik001 taktiež odporúčam navštíviť V Budapešť cez vianočné trhy. bývajú tam veľmi pekné!

etnatn
22. aug 2018

V Londyne je fajn WinterWonderland

tanik001
autor
22. aug 2018

Vdaka za tipy. Krakow sme navstivili - za mna dost male, Len to namestičko a koniec. Nastastie sme v katedrale natrafili na koncert, yak to bol super zazitok.

Vieden je top. Inch vianocny. punch je famozny, nie ta sirupova voda inde.

guiseppinka
22. aug 2018

@tanik001 presne tak, krakow ma dost sklamal v tej velkosti, aj ked to bolo pekne. Vo viedni v schonbrunne som raz pila uzasny hruskovy punc. Mnaaaam. Normalne som az zacitila tu chut v ustach

vamajka
22. okt 2018

@marika142 Prosim ta a ceny su v tej budapesti ake? Da sa na trhoch platit eurami alebo treba zamienat?

katren
19. nov 2018

@tanik001 za mna Budapest a Mariazell 🙂

katren
19. nov 2018

@vamajka treba zamenit...da sa aj eurami, ale vyjde ti to drahsie...