Hoci sa to môže zdať niekomu smiešne v auguste riešiť vianočné trhy, ale kde by ste mi odporučili navštíviť vianočné trhy???
S partiou každý rok navštívime nejaké mesto na 3 dni, v predstihu si zabookujeme hotel. Boli sme BA, KE, Viedeň, Praha. Teraz tozmyslalme kam.
Poprosím tipy, kde ste boli?
Norimberg, Innsbuck, Augsburg
Krakow
@janinah bola som v 2012 a teda nic moc. Zrovna zacali skresavat naklady a bolo len par stankov na rynku.
Tiez uvazujem ze kam kuknut. V budapesti sme boli, ale len na 1 den a teraz chceme aj s detmi, lebo to mesto sa mi paci. Ale rozmyslam aj nad zagrebom. Oba nam nevydaju, lebo advent je moc kratky...
@guiseppinka ja v r. 2016 ,moja dcéra pochodila trhy v okolitých krajinách a Krakow vraj najlepší,aj mne sa páčilo,zvlášť ak ideš tam aj kvôli historii mesta.
@janinah mesto je krasne aj bez trhov, to bez debaty. Len ja som bola kus sklamana, lebo som o nich vela citala a tesila sa a zrazu to bolo len take male. Ale napr v budapesti su na vorosmarty tiez malicke, ale robi to taku super atmosku.
Samu chvalu som pocula na Budapest 🎄 Osobne som, ale bola len v Prahe.
@tanik001 Zagreb minuly rok vyhral nejake ocenenie za najkrajsiu vyzdobu na vianocnych trhoch, takze mozno to. Ljubljana ma tiez pekne vianocne trhy, vyzdoba je super, je co pit, ale na jedenie az tak vela moznosti nie je. Tiez by som pouvazovala nad mestami v Rakusku alebo v Bavorsku, ale neviem presne ktore.
Boli sme minuly rok v Budapesti a velmi sa nam pacilo, istotne este niekedy navstivime, tento rok sa chystame do Krakowa ale uvidime ci to vyda lebo v januari mam termin porodu :D :D
Drazdany 🙂
@alex666 hmmm, o to vacsia dilema ci budapest alebo zahreb. Co sa tyka km, tak to mame rovnako 😀 plus pre madarsko hovori to, ze ubytko sa asi pozhana lacnejsie ako v zahrebe...
Salzburg
@alex666 a este som zabudla z rakuska - mariazell, salzburg a linz maju pekne trhy, vraj aj hallstadt, ale tam som nebola...
V Londyne je fajn WinterWonderland
Vdaka za tipy. Krakow sme navstivili - za mna dost male, Len to namestičko a koniec. Nastastie sme v katedrale natrafili na koncert, yak to bol super zazitok.
Vieden je top. Inch vianocny. punch je famozny, nie ta sirupova voda inde.
@tanik001 presne tak, krakow ma dost sklamal v tej velkosti, aj ked to bolo pekne. Vo viedni v schonbrunne som raz pila uzasny hruskovy punc. Mnaaaam. Normalne som az zacitila tu chut v ustach
@tanik001 jednoznačne Budapest. A na viac dni ako 3