Veľký Meder verzus Podhájska

swwan
9. júl 2018

Ahojte,tento rok by sme chceli dovolenku na Slovensku,viete mi poradiť podľa vašich skúsenosti,kde je lepšie? Veľký Meder alebo Podhájska? Ďakujem🙂

dopepalacinka
9. júl 2018

@swwan Podhajska...na 100 percent 😄😄😄😄

libawet
9. júl 2018

@swwan v termálnych kúpaliskách som chytila taký výtok, že som sa ho zbavovala 2 roky. Nikdy viac a žiadne termálne a ani normálne kúpalisko.

majcika
9. júl 2018

Podhajska

swwan
autor
9. júl 2018

Ďakujem🙂,nie je tam nuda?

eliska13
9. júl 2018

@swwan Podhájska al.Sturovo
@libawet nepoužívas tampóny do vody?

swwan
autor
9. júl 2018

V štúrove sme už boli,v porovnaní je Podhájska lepšia,či horšia

libawet
9. júl 2018

@eliska13 s tampónom ešte x 2 chytíš čosi, nie, neverím tomu, po svojich skúsenostiach už nie, ďakujem. Samozrejme, iných neodhováram, len píšem svoju vlastnú skúsenosť. Bolo to v Mederi, nikdy viac. Bolo len šťastie, že sa mi to prejavilo, šlo o ureaplazmu, že som to včas vyliečila a zbavila sa toho. Problém totiž je, že sa aj neprejaví a v tele pekne prežíva. Problém môže potom nastať buď pri otehotnení alebo v samotnom tehotenstve.

jankapatka
9. júl 2018

@swwan v podhajskej je viac toboganov, aj pre malicke deti. Tento rok pribudol bazen s morskymi vlnami, ale oproti tomu v sturove je ovela ovela mensi, ale zas ma nerezove dno

bucko555
9. júl 2018

za mna velky meder

barbarapo
9. júl 2018

V Mederi som nebola, tak len o Podhajskej: atrakcie pre deti rozneho veku su super, je tam aj tien, sukromie na deke. Ale,... hrozne vela ludi, hlava na hlave. A urcite deti nepustat do tych bazenov so "spinavou" termalnou vodou, kde babky a dedkovia sedia cely den. Presli sme sa po takom bazene (doslova len presli) iba raz, lebo to deti lakalo. Syn tesne po navrate z dovolenky skoncil s takou koznou infekciou, ze bral antibiotika (hrozne pluzgiere, ktore sa nechceli hojit) a dcera takmer ohluchla na jedno usko. Tiez skoncila na antibiotikach. A to chodievame po slovenskych termalnych kupaliskach kazdy rok a v pohode (Sturovo, Dunajsky Streda, Vrbov,...) Takze Podhajska nikdy viac.

tomasko9
9. júl 2018

POdhajska , asi by som nie, boli sme tam pred 4 r. a nepačilo sa nam, asi by som skôr vybrala meder

jantato
9. júl 2018

za mna sturovo a velky meder , podhajska otras

kikina84
11. júl 2018

@swwan za náš Veľký Meder jednoznačne aj cenovo super..lacná strava a dobrá dostupnosť.. veľký priestor, viac ihrisiek a toboganov,cez leto maľovanie na tvár, animátori,jazda na konikoch, ľanové centrum..my sme boli snáď vo všetkých aquacoch v okolitých štátoch..ale Meder topka.

olifcek
11. júl 2018

odporucam dunajsku stredu, velky meder al.senec thermal 🙂 podhajska - moja skusenost- spina

xenicka13
11. júl 2018

Urcite meder

4ocka
17. júl 2018

@libawet ahoj, ja som tiez mala peknu ureoplazmu ale nie z kupaliska🤣 to aby si sa do konca zivota nikde nekupala..

libawet
18. júl 2018

@4ocka no, ak tým narážaš na môj sex. život a že len tak sa dá ureoplazma dostať, tak si na veľkom omyle, aj z kúpaliska - ošetrovaného, dokonca aj z WC ! Prečítaj si o tom viac, a potom tu vypisuj. A to nehovorím o candide albicans....

4ocka
18. júl 2018

@libawet co sa akoze urazas?? O co ti ide? Co ci sa venujes 1 chlapovi alebo viacerym je uplne cisto tvoja vec!! Ja so. Chcela poukazat ze ja som ju mala tiez a ukazovat prstom len na kupaliska he zbytocne, ze to mozes dostat aj v sprostej krcme v centre mesta, tak co tu hned hovoris i svojom sexualnom zivote. Klud dievca, ak mas spinave svedomie, teeba sa inde ukazat, nie su skakat, nas to maximalne nezaujima

swwan
autor
19. júl 2018

Vážené dámy🙂,táto téma bola o niečom inom. Pre unudené dámy je iné fórum

rebeka25
19. júl 2018

My sme sa vratili v piatok z Medera a uz sa tam nevratime...

szdan
19. júl 2018

@rebeka25 a čo sa vám nepáčilo? My máme v auguste ísť...

swwan
autor
19. júl 2018

@rebeka25 čo je tam zlé???

sandrika1986
19. júl 2018

Ja som bola v Podhajskej aj v Mederi..spokojnost 🙂

libawet
19. júl 2018

@4ocka len som Ti chcela trochu otvoriť oči a aj autorke @swwan a len v dobrom upozorniť, že aj toto na kúpaliskách, a termálnych dupľom, hrozí, že si treba už naozaj dať veľký pozor, lebo sa tejto pliagy zbavuje ťažko. Ak som sa kohosi dotkla, že som mimo témy, čo si nemyslím, ospravedlňujem sa za to.

rebeka25
19. júl 2018

@szdan
@swwan kupalisko je pekne velke. Ale take veci ze vypadane kachlicky na spodku detskeho bazena a moj syn si na tom porezal koleno. Cistota vody v bazenoch je na ovela horsej urovni ako napr.strehova alebo Štúrovo. A veci ze na detskej vezi so smikackami su tie kadejake ventili a trubky neobalene aby si detsko na tom neprerazilo hlavu som uz davno nikde nevidela.

mata128
19. júl 2018

Trosku musim suhlasit s @libawet .Boli sme pred dvoma rokmi v tatralandii a nikdy viac.Manzel ai priniesol "suvenir" na plucach,dostaval sa z toho s atb vyse troch mesiacov. Prva otazka lekara,ked zbadal vysledky bola,ci bol niekde v aquaparku. Takze za nas uz nie,toboz nie s.jednym 11mesacnym dietatom a druhym 6rocnym po operacii srdca. Ten toto chmatnut no koniec. Kazdopadne prajem prijemnu dovolenku.

jantato
19. júl 2018

@rebeka25 inak stymto suhlasim ,kupalisko v mederi krasne velke ale co sa cistoty vody tyka otras...cista voda tak rano o 10.00 a potom uz humus... cudujem sa ze im to prechadza taku spinavu vodu mat a este pre malicke deti...ze to hygiena povoluje...

tanik001
23. júl 2018

Boli sme aj Mederi, aj Podhajskej. Cez leto je tam masa ľudí, uterák na uteraku, to nám prekáža. Oba aquaparkY preplnene, ale to je asi všade. My chodievame radšej do Patiniec, je to kludnejsie oveľa.

mmmonika
28. jún 2022

@xenicka13 Vieš poradiť, či je v Mederi blízko zastávka vlak/bus?