Veľká cestovná taška na kolieskach

katenka2
10. nov 2022

Zdravim dievčence a žienky. Prosim, vedeli by ste mi poradiť, kde kúpiť veľkú, opravdu veľkú cestovnú tašku /nie kufor/ na kolieskach? Čo som hľadala na nete, viac-menej mi vyhadzuje len stranku pobalsa.sk, ale takú nejaku tašku by som chcela, čo sa do nej pobalí 3-členná rodina, niečo ako na priloženom obrázku.
Za každú radu pekne dakujem.

pondelok01
10. nov 2022

@katenka2 neviem presne, co si predstavujes pod pojmom nie kufor, ci iba aby to nebol tvrdy plastovy, lebo v mojom ponimani je taska+rucka+kolieska=kufor, ale skus pozret znacku Dakine a ich roller bag, maju rozne velkosti, a je to dobra kvalita.

katenka2
autor
10. nov 2022

@pondelok01 dakujem, idem pozriet. A mysela som tasku nie tvrdy kufor, ale taku akoby latkovú, co sa da do nej vela narvat a este vzdy "pusti"

pondelok01
10. nov 2022

@katenka2 ano, ja taku mam, nazvala by som to latkovy kufor, Dakine 65litrovy, a pre 3 clennu rodinu uplne idealny, teraz v lete som tam mala aj balik plienok, a bez problemov sme sa pomestili, a zaroven aj do auta nie je privelky. Co som teraz v rychlosti pozerala, tak tento rozmer uz asi nevyrabaju, ja ho mam 6 rokov, ale znacku fakt mozem odporucit, uz si toho zazil svoje, a stale ako novy.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katenka2
autor
10. nov 2022

@boldo87 😂

ninah1486
6. jún 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

manzel nedavno hladal takuto tasku a kupoval si ju cez najkufre, zatial je spokojny

beahavala
13. jún 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

je velmi vela stranok ktore ponukaju na predaj taketo tasky, uz si len jednu vybrat