Večerný život v Chorvátsku

vjanka87
26. feb 2015

Ahojte, prosím Vás viete my niekto doporučiť dovolenku v Chorvátsku kde sú piesočnaté pláže, ale je tam tiež nejaký večerný život??? Nemyslím disco, ale promenádu s obchodmi, reštauráciami, nejaká zábava pre deti....v Taliansku je toho plno, ale niečo podobné v Chorvátsku??? Ďakujem 🙂 🙂 🙂

lucianakoniku
26. feb 2015

@vjanka87 skus pozriet mesto Novalja na ostrove Pag. V okoli su vyslovene piesocnate plaze. Vyberu si tam aj ti co maju deti aj ti co su bezdetni a chcu zurovat. V okoli je aj aquapark.

simik14
26. feb 2015

Prepacte viem ze sa to tu nehodi ale mam taky problem som tu par dni registrovana a nemam sajnu ako napisat otazku na diskusiu mam par otazok pre mamicky a neviem kde ich mam napisat prosim poradte mi 🙂

ichbinich
27. feb 2015

@simik14
Klikni si na "Forum". Zobrazi sa ti zoznam for, ktore tu existuju. Vpravo hore je link, ktory sa vola "Pridaj diskusiu alebo otazku". Na ten si klikni a po rozhodnuti sa, ci chces otazku, alebo diskusiu, si ju hned mozes zalozit 😉

stanislavao
27. feb 2015

@simik14 otazku mozete kludne napisat aj do svojho fotobloku, do kratkej spravy. nemusite ani zakladat otazku.

angelos
27. feb 2015

@vjanka87 za mna Primosten.Nie som znalec Chorvatska,odradza ma studena voda,lietame na teplejsie miesta,ale musim povedat,ze Primosten nas velmi milo prekvapil a napriek muzovmu tvrdeniu,ze v Chorvatsku skapal pes a doteraz ho nenasli ...by do Primostenu isiel zase.🙂
Je to krasne mesecko s uzkymi ulickami,mnozstvom obchodikov,galerii,kaviarniciek.Ozaj to tam zije a ma to atmosferu pravu dovolenkovu.Stale sme sa mali kadial tulat.
Primosten som vybrala na zaklade mojej jedinej poziadavky-otvorene more...tie ostrovceky mi idu na nervy.
Ale plaze su kamienkove s hrubsim pieskom.

qwerty81
27. feb 2015

Ostrov Krk, mesto Baška. Pekna promenada, obchody, restauracie...

simik14
27. feb 2015

Dakujem vam velmi ste mi pomohli

vjanka87
autor
27. feb 2015

Ďakujem dievčatá, mi sa nevieme rozhodnúť, rozmýšľame aj nad Talianskom, ale v Chorvátsku my príde zase krajšie prostredie, no neviem máme 4 ročnú dcéru tak potrebujeme piesok, ale teda aj nejaké rušno večer aby sme sa nenudili a mohli ss aspoň prechádzať po nejakých promenadach 🙂

jasminet
27. feb 2015

@qwerty81 dobra volba, ale nie je tam piesok

qwerty81
27. feb 2015

@jasminet jaaj, tak na to som zabudla 😉 som sa zamerala na tu promenadu..

lucianakoniku
27. feb 2015

@vjanka87 ono v chorvatsku je to s vyslovene piesocnatymi plazami trochu problem, je ich z celkoveho mnozstva velmi malicko. keby ste ich googlili na nete, dajte si pri vybere pozor aby sa pod oznacenim piesocnata plaz neskryvala kamienkova, ja som sa s tym uz stretla napr. v Bole na Braci, maju tam taku turisticku atrakciu - Zlatni Rat, je to kamienkova plaz ale oni ju aj tak nazyvaju pieskova 😠
ak sa vsak uspokojite aj s drobnymi kamienkami, takych plazi je uz kopec pri drvivej vacsine mesteciek ktore vecer ziju.
napr. na ostrove mali losinj, v meste mali losinj je takato plaz aj s kinderhotelom.