Ahojte, prosím Vás viete my niekto doporučiť dovolenku v Chorvátsku kde sú piesočnaté pláže, ale je tam tiež nejaký večerný život??? Nemyslím disco, ale promenádu s obchodmi, reštauráciami, nejaká zábava pre deti....v Taliansku je toho plno, ale niečo podobné v Chorvátsku??? Ďakujem 🙂 🙂 🙂
Prepacte viem ze sa to tu nehodi ale mam taky problem som tu par dni registrovana a nemam sajnu ako napisat otazku na diskusiu mam par otazok pre mamicky a neviem kde ich mam napisat prosim poradte mi 🙂
@simik14 otazku mozete kludne napisat aj do svojho fotobloku, do kratkej spravy. nemusite ani zakladat otazku.
@vjanka87 za mna Primosten.Nie som znalec Chorvatska,odradza ma studena voda,lietame na teplejsie miesta,ale musim povedat,ze Primosten nas velmi milo prekvapil a napriek muzovmu tvrdeniu,ze v Chorvatsku skapal pes a doteraz ho nenasli ...by do Primostenu isiel zase.🙂
Je to krasne mesecko s uzkymi ulickami,mnozstvom obchodikov,galerii,kaviarniciek.Ozaj to tam zije a ma to atmosferu pravu dovolenkovu.Stale sme sa mali kadial tulat.
Primosten som vybrala na zaklade mojej jedinej poziadavky-otvorene more...tie ostrovceky mi idu na nervy.
Ale plaze su kamienkove s hrubsim pieskom.
Ostrov Krk, mesto Baška. Pekna promenada, obchody, restauracie...
Dakujem vam velmi ste mi pomohli
Ďakujem dievčatá, mi sa nevieme rozhodnúť, rozmýšľame aj nad Talianskom, ale v Chorvátsku my príde zase krajšie prostredie, no neviem máme 4 ročnú dcéru tak potrebujeme piesok, ale teda aj nejaké rušno večer aby sme sa nenudili a mohli ss aspoň prechádzať po nejakých promenadach 🙂
@vjanka87 ono v chorvatsku je to s vyslovene piesocnatymi plazami trochu problem, je ich z celkoveho mnozstva velmi malicko. keby ste ich googlili na nete, dajte si pri vybere pozor aby sa pod oznacenim piesocnata plaz neskryvala kamienkova, ja som sa s tym uz stretla napr. v Bole na Braci, maju tam taku turisticku atrakciu - Zlatni Rat, je to kamienkova plaz ale oni ju aj tak nazyvaju pieskova 😠
ak sa vsak uspokojite aj s drobnymi kamienkami, takych plazi je uz kopec pri drvivej vacsine mesteciek ktore vecer ziju.
napr. na ostrove mali losinj, v meste mali losinj je takato plaz aj s kinderhotelom.
@vjanka87 skus pozriet mesto Novalja na ostrove Pag. V okoli su vyslovene piesocnate plaze. Vyberu si tam aj ti co maju deti aj ti co su bezdetni a chcu zurovat. V okoli je aj aquapark.