Ahojte, vyberam rodine dovolenku na leto (2ja dospeli a 2deti 9 a 3,5 skoro v case dovolenky).
Napisete mi kde bola vasa naj naj dovolenka? Kam by ste sa opat vratili?
Pokojne mozte aj konkretny rezort. Rozpocet mame cca 5000€ maximalne. Na 11 dni 🙂
Dakujem krasne za kazdy typ…
@oli18 dakujem. Pozriem 🙂
Ak sa jedna sluzby tak jednoznacne Turecko - Adalya Elite Lara... tam to proste ma uroven... (zial more nebola az taka velka topka)
Dalsia bola vlani, bola uplne ina, 2 tyzdne sme stravili na Krete, byvali sme v apartmane, domaci raz dva doniesli palacinky, musaku, melony... Kupovali sme zvlast letenky, ubytko a prenajali sme si auto na 2 tyzdne...a do toho budgetu sme sa krasne zmestili so vsetkym - dokonca tisicka by este ostala.... ( a to som fakt spocitala aj parkovanie na Schwechate, suveniry, raki, olivove oleje, magnetky, oblecko, tankovanie, vstupy, jedlo, ...
@katkaseiner a nebola kreta veterna s velkymi vlnami? Vsade citam, ze kreta nie s detmi.
Zatiaľ Levanto a Cinque Terre, ale teraz čítam ze hľadáš rezort. Tak v Alanya bolo fajn ale to bol asi jediný rezort kde som bola, keďže rezorty nie sú nič pre nás 😇
Florida zabavne parky. Len neviem ci 5000€ bude stacit.
@vlado818 uf, tam USA asi nie. To naozaj 5000€ stacit nebude a deti by mi taky let nedali 😂
@sense no ano, ja som taka rezortova 😀
najlepsia dovolenka Casteglione della pescaia, potom Sardinia, cely ostrov je luxus ostatne ma niecim vzdy sklamali, vacsinou tyranimi zvieratami, lebo krasne miesta su vacsinou zasotale....
zaostale
V meste Rethymno fúkalo, aj sme tam mali jeden deň červenú zástavu ale hľadali sme vždy na windy kde nefuka a išli sme tam...najradšej na Bali beach, Elafonisi ale potom ak v Chanii a v Rethymno
1.Maledivy , ale tam ti asi rozpocet nepostaci 🙂
2. Portugalsko, len voda studena - kupat sa moc nedalo zato krajina uzasna
3. Fuerteventura
Pri Rethymne je plaz Platanas-ta je znama vysokymi silnymi vlnami, tam s detmi nechodte-okolo chanie je vyborne more, my sme chodievali na rozne grecke ostrovy do rezortov, ked boli deti male, vzdy bolo super, ci Rhodes, zakynthos, kreta, ale aj peloponez….a turecko mavalo velmi dobre ceny a skvele rezorty, pre 4 je 5000 v pohode, to lahko najdete
Turecko, Lara, hotel Baia Lara…Rodos, hotel Princess Andrianna Resort…tento rok sa chystame na Cyprus, hotel Limak…
Zakynthos Alykanas beach... uzasne tyrkysové more teple ako čaj,dlho plytké,pre decka idealne
Z tých, na ktoré by mohol stačiť tvoj budget Turecko, Kréta (s deťmi v pohode, my sme žiadne veľké vlny nevychytali), Chorvátsko, pobrežie Španielska, Mallorca, Sardínia, Sicília, Elba. Ale naj top dovolenky sme zažili na Mauríciu, v Thajsku, na Floride. Na tie je ovšem potreba dvojnásobný budget🙂
@tiezjedna nie len budget, ale tak daleky let by mi deti nevydrzali 😀
A na juznom cypre nebol nikto? Aj to som pozerala
neviem ako máš staré deti, ale naši zvládli Floridu vo veku 3 a 5, najstaršia už mala 18. Ale lietame tie ďaleké lety businessom, to je pravda...😇 Ten Cyprus bude tiež skvelý, kamarátka sa tam opakovane vracia, má tam rodinu, u ktorej hodí kotvu a potom to rôzne obráža. Vždy si hrozne pochvaľuje👍
@tiezjedna ja som mala asi 5 ked sme leteli do Dominikanskej a bolo to hroznych 12 hodin 😂🙏 dodnes si to pamatam… a to som bola kludne dieta. Tieto moje dve neriadene strely (teraz 9 a 2,5) by zomreli. Alebo ostatni 🙈
Tak zalezi na tom co mas ako priority. Ci more a plaze, alebo servis alebo velke ubytko alebo pre deti atrakcie a animacie. My mame radi rezorty ale aj akcnejsie vikendy. Ak chces sa aj pohybovat mimo rezortu tak Europu. Ak ti staci rezort, blizke okolie a vylety s ck tak Turecko.
Južný Cyprus je krásny,v oblasti Ayia Napa sú nádherné pláže s bledým pieskom,pozvoľný vstup do mora,len je tam problém nájsť hotel s toboganmi,ak máte takú požiadavku.
Inak pre rodiny s deťmi je asi najlepšie Turecko. Ponúkajú skvelé rezorty s rôznymi atrakciami,jedlo top 👍. Pozeraj oblasť Side,tam sú pekné pieskové pláže.
ja milujem Kanárske ostrovy, my tam síce chodíme v zime, ale syn bol raz v júli a bolo príjemných 28 - 30°C. Let 5,5 h z Viedne, to vydržia aj malé deti, do rozpočtu sa s jednoduchším hotelom zmestíš
@gab prosím ťa už viackrát túto na fóre som čítala že baby chvália Fuerteventura. Ako ste išli? Letenky zvlášť, ubytko zvlášť? Ďakujem za každé info.
@ivana11155 fuerta bud laska na prvy pohlad alebo nemusis. je to vyprahnuty ostrov. ma ale uzasne pieskove biele a sirokanske plaze. ak ale nechces aby ti vietor slahal ten piesok do tvare chod dole do jandie alebo morro jable mestecko. Plaze ako v karibiku len bez paliem
Ja odporúčam severný cyprus a hotel kaya artemis. Parada 😍 a my mame radi aj dubaj, žije tam švagor s rodinou cize pre nas to ma aj rodinný nádych. A dá sa kúpať na jar ana jeseň ked tu slniečko chyba. Letu by som sa nebála, leteli sme viackrát s 3detmi. Na cyprus dokonca ešte aj sestrine 3deti a plus kopec ďalších a vsetko bolo ok. Deti mame 3-8r
@ivana11155 my sme sa rozhodovali dost narychlo,kupovali last minute,vyslo to nejakych 800 € all inclusive na osobu - to bolo este pred coronou,priamy let bol vtedy z Wien, ale mnohi chodia bez cestovky,zalezi,co ocakavas od dovolenky,mm nie je typ,zeby rad soferoval, ked sme na dovolenke, radsej berieme all inclusive,na vylety chodime s delegatom,proste o nic sa nestarat, mm chce mat cistu hlavu,jednoducho vypnut,len pohoda,je tam fakt nadherne,dokonca v tom case sa ani vietor nepohol,pocasie bolo uzasne,do mesta sme sli taxikom, rec ovladame, takze to pre nas super,bol to hotel paraiso playa, uzasna modrotyrkysova a hlavne nekonecna plaz https://www.ab-in-den-urlaub.at/iberl/offers/de....
Aj satur ponuka
https://www.satur.sk/produkt/sbh-club-paraiso-p...
My sme piati, v hoteli musíme brať rodinnú izbu takže do 5000 uz je problém sa zmestiť. Ale vy 2+2 si isto daco vyberiete aj za menej. Severny Cyprus hotely vystavané ako v Turecku a more o dosť krajšie, tyrkysove. Cez hydrotour, v sezóne slovenskí animátori. Malé šmýkačky. Väčšie tobogany. Kaya vazne top! Ale let 3.5hod ak dobre pamätám a ešte transfer do hotela s kontrolou na hranici. Lebo letí sa do gréckej casti
Cyprus - urcite Limak, to 5tis je akurat, za mna siper aj Korumar pri Efese, nadherna plaz, blizucko delfinarium...
ja by som isla sem https://www.elahotels.com/en/
IC santay Turecko, pre deti raj.