Vajíčko do podpalubia

tersanas
20. jún 2024

Ahojte, letime cez Ryanair, berieme športový kočík ku lietadlu, ale potrebujeme zobrať aj vajíčko kvôli cestovaniu na dovolenke v aute, to sa bude pravdepodobne odovzdávať s kuframi, takúto situáciu sme ešte nemali, že aj kočík aj vajíčko, a neviem ako vajíčko zabezpečiť proti prípadné zničeniu. Ak máte niektorá skúsenosti, budem rada, ak mi napíšete. Mne napadla klasická bublinkova fólia a lepiaca páska. Ďakujem za rady 🙂

cookie29
20. jún 2024

Neviem ake velke mas dieta, ale ak ma vlastne sedadlo, vies ze niektore vajicka su homologovane do lietadla? Cize vajicko priputas pasom a dietatko usadis do neho, aj ked teda lowcost mavaju mensie sedadla, ale da sa informovat.

Inak ja mam na to obal, ruksak, on sa pekne posklada ako nakupna taska a ma popruhy, cize da sa dat na chrbat. Ked som sla sama bolo to super. A obalila maximalne bublinkovou foliou, lebo oni s tym hadzu jedna basen.

tersanas
autor
20. jún 2024

@cookie29 ďakujem za odpoveď, drobec má 6mes a nemáme takéto vajíčko určené do lietadla, tak bude malý na mne v lietadle. Tá taška vyzerá super, na túto dovolenku to už nestíhame, ale na letnú dovolenku ju objednám, ďakujem. A teraz iba obalíme do bublinkovej a olepime lepiacou páskou a hádam to bude ok.