Zienkyyy,urcite to tu je uz niekde popisane ,ale tak len na rychlo vam pisem a mam otazku ,ze mozem mat vahu batoziny max 32 kg aj s malym 2,5 rocnym syncekom,no tych 32 kg moze byt aj sucet jeho a mojej batoziny? Myslim tym,napr.,ze moja batozina bude mat 20kg a jeho 12kg.Alebo max moze mat moje 15 kg a jeho 15 kg?
@drutyn my sme vzdy dali do jedneho kufra celu rodinu a nebol s tym problem. NOrmalne sa to scitalo
Zalezi asi od prepravcu, nam to nepreslo mali sme jeden Kufor s nadvahou jeden s podvahou 4 ludia a vybalovali sme a prebalovali pchali veci do prirucnej, prevazovali kym to nebolo ok, treba mysliet na to, ze tie kufre bude niekto dvihat...
Pozri na stranke spolocnost....ked som sla s airberlin mala som 20kg na mna plus 20kg na dieta ale tych 20kg je na batozinu,nemohlo byt ze 1batozina 10 a druha 30
@drutyn nie... Ak aj natrafíš na ústretového pracovníka check in pri odlete, nemusíš na takého natrafiť pri návrate a dosť sa ti to predraží... A ďalšia vec - nikdy nebaliť viac osôb do jedného kufra - ak sa stratí, tak ste v prdeli všetci. Každý svoj kufor a pomixovať veci.