V ktorej časti Chorvátska je najteplejšie?

simona1998
28. máj 2021

Baby poraďte chystáme sa do Chorvátska len nevieme akú oblasť pozerat nevieme kde je tak najteplejšie , dakujeeem

sono2
28. máj 2021

V lete je teplo všade
Treba mat viac kritérií
Juh máš už veľmi nízko
Stredna dalmacia je už dosť nízko Šibenik a nižšie 800+ z Ba takže aj cesta diaľka

simonah73
28. máj 2021

my chodievame na makarsku rivieru, konkretne Tucepi, plaz kamienkova, chodievame obvykle koncom augusta, ale teplotu mora zistime az ked do neho vstupime, niekedy je prijemne teple a niekedy mam problem tam vojst. pocasie byva super, ak aj sprchne tak to tak max 2 krat do tyzdna ale to uz po pol hodine ani nie je vidno ze poprsalo. a odhadom cesta cez madarsko 1000km od MA. zvykneme chodit tak okolo 4 rano a na mieste sme okolo jednej poobede.

pininka1
28. máj 2021

Rogoznica, je miesto kde prsi v Chorvatsku najmenej, teda je tam velmi stale a teple pocasie

sandrika1986
28. máj 2021

My sme boli v Sibeniku, Brodarika, Trogir...

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
29. máj 2021

@tequelinka potom len hľadať hotel s bazénom, tam býva voda teplejšia, ale pochybujem, že bude mať niekde viac ako 28-29 stupňov, alebo zmeniť Chorvátsko za inú krajinu.

nikpa
29. máj 2021

@simona1998 čím nižšie, tým teplejšie. My chodievame v septembri na Makarsku a este sa nám nestalo, že by bola zima alebo by sa nedalo kúpať.

elizabet173
29. máj 2021

@nikpa my sme boli na Makarskej posledný augustový týždeň, v mori sa dalo ležať celý deň, v Primoštene sme boli na prelome júla a augusta a more na môj vkus príliš studené, ale tak každý rok to môže byť iné.

luccija
29. máj 2021

@simona1998 tazko povedat cim juznejsie tym lepsie.Ale, ak je zle pocasie ako pred 2, 3 r aj v Chorvatsku vela prsalo.More som tam zazila teple, ze ma nedrkotalo iba raz, ale tak zvykla som si
Hladaj skor pieskovu plaz plytke plaze je ich vela