Baby poraďte chystáme sa do Chorvátska len nevieme akú oblasť pozerat nevieme kde je tak najteplejšie , dakujeeem
my chodievame na makarsku rivieru, konkretne Tucepi, plaz kamienkova, chodievame obvykle koncom augusta, ale teplotu mora zistime az ked do neho vstupime, niekedy je prijemne teple a niekedy mam problem tam vojst. pocasie byva super, ak aj sprchne tak to tak max 2 krat do tyzdna ale to uz po pol hodine ani nie je vidno ze poprsalo. a odhadom cesta cez madarsko 1000km od MA. zvykneme chodit tak okolo 4 rano a na mieste sme okolo jednej poobede.
Rogoznica, je miesto kde prsi v Chorvatsku najmenej, teda je tam velmi stale a teple pocasie
My sme boli v Sibeniku, Brodarika, Trogir...
@tequelinka potom len hľadať hotel s bazénom, tam býva voda teplejšia, ale pochybujem, že bude mať niekde viac ako 28-29 stupňov, alebo zmeniť Chorvátsko za inú krajinu.
@simona1998 čím nižšie, tým teplejšie. My chodievame v septembri na Makarsku a este sa nám nestalo, že by bola zima alebo by sa nedalo kúpať.
@nikpa my sme boli na Makarskej posledný augustový týždeň, v mori sa dalo ležať celý deň, v Primoštene sme boli na prelome júla a augusta a more na môj vkus príliš studené, ale tak každý rok to môže byť iné.
@simona1998 tazko povedat cim juznejsie tym lepsie.Ale, ak je zle pocasie ako pred 2, 3 r aj v Chorvatsku vela prsalo.More som tam zazila teple, ze ma nedrkotalo iba raz, ale tak zvykla som si
Hladaj skor pieskovu plaz plytke plaze je ich vela
V lete je teplo všade
Treba mat viac kritérií
Juh máš už veľmi nízko
Stredna dalmacia je už dosť nízko Šibenik a nižšie 800+ z Ba takže aj cesta diaľka