V ktorej časti Bulharska sa vám najviac páčilo?

9. júl 2024

Zaujimaju ma vase skusenosti s dovolenkou v Bulharsku. V ktorej casti pri mori sa vam viac pacilo? Nevieme sa eozhodnut,ci primorsko,slnecne pobrezie alebo zlate piesky. Hladame skor pokojne more s pozvolnym vstupom.

3009
9. júl 2024

Ono pozvolný vstup do mora je všade, ide o to či preferuješ rušné prostredie ako je Slnečné pobrežie, Zlaté piesky alebo niečo kľudnejšie Primorsko, Nesebar.

jajanka31
9. júl 2024

@3009 pozvolny vstup mozno ano ale tie vlny a vietor je asi vsade..

x_mery_x
9. júl 2024

Primorsku sa nam pacilo velmi ale je to taka ticha oblast, nam to vyhovovalo. Na slnecne by som uz nesla, velky ruch a aj spinave plaze boli vtedy. :D
Na zlatych som.bola aj 10rocna, bola to nasa prva dovolenka, rada na nu spominam aj sa mi tam pacilo, raz by som sa tam este isla kuknut.

slavomira236
9. júl 2024

Boli sme teraz ma slnecnom vlny neskutocne. Normalne som na zadok padla pri naraze
Dva dni cervena vlajka. Vtedy sme vyuzivasli hotelove bazeny. inak more bolo vcelku ciste kopu musliciek aj meduz par no tie bulharske neprhlia.aspon to. Ale plavat sa nedalo len vlny preskakovat. Bola som v bulharsku prvy krat. Vcelku fajn.ale som rada ze sme mali hotel s viacerymi bazenami

dzejsik
9. júl 2024

Ravda pri Nesebare

basulaak
9. júl 2024

Zlate piesky

ninusa221
9. júl 2024

Primorsko boli sme dvakrát a spokojnosť. Určiťe nie Kitten za ten čo poznám ľudí tak strašne nadavali aj sme tam boli kuk a otras hneď sme išli naspäť.

andreakotesova
10. júl 2024

Albena 👌

mumi9
10. júl 2024

Vyskúšala som Kitten, Balčik, Primorsko a Obzor… potom sme sa vracali jedine do Obzoru 😍 pokojná a čistá časť so super centrom

nikitka444
10. júl 2024

My dnes ideme zo slnečného a vlny posledné 2dni katastrofa, špinavé more, dáždniky vyvracalo a do hlavy 2 buchlo.
Ak chcete kľud, tak za mňa obzor alebo Kitten.
Slnečné teraz už určite nie. My sme tu boli 2týždne, more bolo super. Ale ako začalo fúkať, všetka špina na pobreží.

asanti55
10. júl 2024

Strasne vlny nedalo sa kupat snad 4 dni do Bulharska uz nie

meridahi
10. júl 2024

Už 10.den sme v Obzore a teda pokojné more tu ešte nebolo... Vlny vkuse,,, 2dni dokonca červená vlajka...
Kolegyňa je v Egypte a tá voda tam ako vo vani, stojí,bez pohybu, pre nás nič moc.

janpe
11. júl 2024

Primorsko urcite uz sme tu 4 krat a stale spokojnost

lenka123456789123
11. júl 2024

More nie je jazero ťažko sa predpokladá asi skoro všade aké more môže byť. Stačí búrka a more je úplne iné ako bolo deň pred tým. Samozrejme niekde sú väčšie zátoky tam bývajú vlny nie časté ale špina môže byť všade. Ja som mala šťastie v Bulharsku slnečné pobrežie čisté more bez vĺn. Ale cez sezónu všade teraz plnka všetci sa rozbehli na dovolenky môj názor najlepšie koncom leta.

lenka123456789123
11. júl 2024

@meridahi obzor tam je viac otvorené more vlny sú tam veľmi časté. Pozor na spätné prúdy ak je červená vlajka príliš by som neplávala .

zorkahorka
12. júl 2024

Bola som v bg 3x mne sa najviac pacilo v sozopole

lakebabe
12. júl 2024

Bola som v Bulharsku asi šesť krát najkrajší za mňa Sozopol potom Primorsko severná pláž , ale vlny mas podľa mňa všade.

denithestrange1993
12. júl 2024

Pomorie, Nesebar

adkamal
15. júl 2024

Ahojte, za mňa určite pokojné mestečko Byala…nádherná pláž, pokojné miesto bez masy ľudí…ak máte auto za ruchom a obchodíkmi sa dá ísť do 5 km vzdialeného Obzoru…

zzuzulinka
17. júl 2024

Teraz sme sa vrátili zo slnečného a za nás super... Je to večer síce trosku rušnejsie ale ak si ďalej od promenády dá sa to vydržať. More sme mali pekne, vlny síce boli ale pre deti to bola sranda sa v nich valat. Raz nám pršalo a všetok bordel nám navialo na pláž, takže kúpať sa už moc nedalo v tom, tak sme boli v hotel.bazene

luciapp
17. júl 2024

Tento rok sme boli v Sozopole, za mňa najkrajšia dovolenka v Bulharsku.
Hotel Martinez môžem iba odporučiť.
20.6 ho otvorili po kompletnej rekonštrukcii.

napetra
17. júl 2024

Pomorie

gaborka28
17. júl 2024

Boli sme tam davno, ale jednoznačne Pomorie.

1kubo1
19. júl 2024

Do Bulharska chodievam uz roky a mam pochodenu hlavne juznu cast. Za mna by som to zhrnul asi takto:
Zlate Piesky + Slnecne pobrezie - vela turistov, vyssie ceny, cele letovisko su len hotely, dost hlucne. Slnecne ma blizko aspon historicky Nesebar a ten je krasny. More ok plaz preplnena.
Pomorie - male mestecko na polostrove. Pekna dlha plaz, vychodna cast je dost preplnena. Mesto je inak super na prechadzky, dobre restauracie a v lete je tu aj medzinarodny festival ludovych tancov. Vyhodou je tiez blizkost letiska (cca 15 min.) z ktoreho sa sem prepravite lacnym busom
Sozopol - historicke mesto v style Nesebaru, ale menej preplnene. Mestska plaz ma peknu atmosferu cez den aj vecer.
Primorsko - velmi vhodne pre rodiny s detmi. Severna plaz ma krasny pozvolny vstup do mora, duny a asi najlepsi celkovy pocit v Bulharsku. Je velmi dlha takze ak sa prejdete, vzdy najdete volne miesto. Dostatok restauracii aj obchodov. Vstup na plaz je cez pieskove duny takze sa treba trochu prejst, centrum mesta je tiez trochu dalej od plaze.

Kiten, Carevo, Lozenets, Ahtopol - mensie letoviska dalej na juhu, kto hlada pokoj a dobre ceny, chodte tam, plaze su ale uz trochu mensie ako v Primorsku.

1kubo1
19. júl 2024

A este som bol aj v letovisku Sveti Vlas - posobilo to celkom moderne a cisto, ale plaze boli velmi male, sem tam kamen v mori, malo restik, prakticky ziadny nocny zivot, take tiche ospale letovisko. Za zabavou je nutne skocit vedla na Slnecne pobrezie ale chodi tam MHD celkom casto a je to kusok.

cukroska
25. júl 2024

@zorkahorka aj nám. Ale nám sa vlastne vssde v Bulharsku. Dokonca aj tam.kde kritizovali ako Kiten.Aj rušné strediská ak pokojnejšie.