Boli ste niekto? Aké bolo počasie?
@andrejka1974 áno určite by sme boli radšej za priame lety tak skôr ta dominikanska.. už teraz sa teším 🥰 môžem sa spýtať v akej časti ste boli vy?
My tiež chceme ísť po novom roku niekde, bud Dominikánska alebo Mexiko alebo Kuba. Len tiež neviem aké mam čakať počasie, v januári sme v nikde z týchto krajin neboli , nech tam celú dovolenku neprší
Boli sme cez Silvestra na Maledivach, pocasie nadherne, kupacia dovolenka to bola
My sme boli minuleho roku v januari v Dominikanskej a bolo tam uzastne...Boli sme v Punta Cana 🙂
Mi sme taktiež koncom januára boli v D.R v punta cana a počasie bolo úžasné. Jeden deň trochu spŕchlo a fukalo ale potom sa vyjasnilo. Počasie bolo príjemné teplo žiadne extreme teploty. Hneď by som išla znovu.
Mne bolo v DR zaciatkom marca zima, more chladnejsie a vecer som nosila sveter. Koncom novembra bolo ok, ale more tiez nebolo ako polievka. V juni tam bolo perfektne.
Na Maldivy (prosim zeny, aby nepisali Male divy, lebo taka krajina neexistuje a neda sa to citat), sa da ist po cely rok, je tam vzdy super, more stale teplucke, ale v prvych 4 mesiacoch v roku je priezracnejsie more a lepsie snorchlovanie, kedze menej prsi. V mesiacoch august a september mozu prist monzunove dazde (a aj nemusia).
My sme si Maldivy uzili aj v decembri, aj v juni, aj v juli....
My sme boli v dominikanskej vo februári a na malých divoch koncom apríla a v obidvoch bolo super v týchto destináciach sa odporúča do konca mája počasie tam býva stále rovnaké okolo 30 stupňov a voda mala na divoch okolo 26 stupňov určite je to jedno kde len záleží ako máte rada lety pretože na malé divy sme leteli šesť hodín s prestupom a do dominikanskej samotný let trvá 10 hodín bez prestupu čo je na jeden sup dosť hodín ale zvládli sme oboje v pohode a počasie občas búrka ale hneď po nej rovnaké teplo a obe destinácie sú nádherne