Uzatvárateľné vrecko do príručnej batožiny

vava_1994
10. sep 2023

Ahojte, chystam sa prvy krat letiet a pokazilo sa mi povodne vrecko co som mala taký set do lietadla aj s flastickami. Doma som nasla do rozmerov z ikei vrecko ale ma z jednej strany take cervene obrazky male inak je priehladny. Neviem ako to chodí tak sa pre istotu pýtam, či náhodou netreba naozaj len čisto priehľadné.

princess59
10. sep 2023

@vava_1994 ak myslíš tie zip sáčky z ikei tak úplne v pohode ich používam aj ja do lietadla,a aj keby si to nemala v separatnom vrecku nic sa nedeje. Akurát že keď to máš takto nasackovane je to praktickejšie

syslik81
10. sep 2023

nemusis mat priamo ich vrecko ...

vava_1994
autor
10. sep 2023

@princess59 uuff dobre ďakujem moc😅lebo to povodne vrecko malo aj malé rozmery tak som aj rada ze bude vacsie😀

mondolina
10. sep 2023

@vava_1994
netreba len čisto priehľadné, kľudne postačí aj mikroten sáčik s tým zipsom umelým, alebo gumičkou stiahnutý.

mondolina
10. sep 2023

@vava_1994
ja som malé tie rozmery aj väčšie a nikto nič neriešil, ani som nevyberala z kufra. len musí sedieť veľkosť fľaštičiek do 100 ml.

mirkam3
10. sep 2023

@vava_1994 ja lietam po celom svete a vždy mám nejakú kozmetiku aj v príručnej. Nosím takú polopriehladnu kozmetickú taštičku Victoria Secret keďže sacky sa mi časom trhali. Nikto nic nerieši, takze s neboj, hlavne to mat oddelene a uzatvorene a v povolenej veľkosti. (Takýto typ)

kika831
10. sep 2023

@vava_1994 ja kupujem v dm- ke uzatvaratelne sacky a su super. Ale tak isto som uz mala aj obycajny mikrotenovy sacok a nikto nikdy nic neriesil.