Dobrý deň. Uvažujem nad kúpou dovolenky cez inviu. Prečo majú rozdiel skoro 300-500 eur v cene zájazdu ? Kupoval niekto zájazd cez inviu sú tam nejaké skryté poplatky ? 🙂
@michaela412 a nestalo sa žeby vám zvyšovali sumu keď ste to kupovali napríklad na začiatku roka ?
@simca115 minulý rok som kupovala už v januári na ostrov KOS a všetko bolo v poriadku, nič nenavýšili aj ubytko bolo ako v popise. Ja som vyberala podľa recenzií.
Invia = CA, nie CK, čiže nikdy nejdeš cez Inviu ako takú. Invia je sprostredkovateľ. My kupujeme dovolenky cez Inviu posledných 12 rokov, vždy spoločnosť. Samozrejme, vždy sa rozhodujeme aj podľa toho, cez akú CK je dovolenka.
Čiže v podstate s transferom, úbytkom atď nemá Invia nič spoločné, ona len predá zájazd cestovky 🙂
Keď si dáš urobiť kalkuláciu a zadáš všetko správne, tak tam žiadne skryté poplatky nie sú.
Invia si vôbec nenavyšuje ceny zájazdov, predávajú ich za normálne ceny,ako by ste platili aj v cestovke. Akurát že vám ušetria cestu do pobočky konkrétnej ck, ktorá nemusí byť priamo vo vašom meste.
Dokonca majú na stránke napísané,že ak nájdete rovnaký zájazd niekde lacnejšie,ako majú uvedené oni,tak vám ako " odškodné" priplatia myslím ešte 200€.
Toto je treti rok co ideme cez inviu. Ale kupujem len ubytko a letenky zvlast. Vies takto pekne usetrit. Transfer si dohadujeme cez lokalne sluzby online.
Pekný deň, ja som minulý rok kupovala cez inviu a aj roky predtým. Tá cena je navýšená len o poistenie a to nie je veľa. Inak všetko sedí