Chystame sa s detmi do Umagu a rad by som vedel z vasich vlastnych skusenosti, ake su tam plaze, ci je vela rias v mori, ci je teplota mora vyssia, ako v ostatnych oblastiach Chorvatska mimo Istrie.
my sme boli v roku 2012 v sol polynesia to boli apartmány. nebolo tam zle ale voda bola plytká a bolo dosť rias .na slnenie betonové platne,to bolo podla mňa minus .do mora sa išlo po rebríku . bol tam kúsok pre deti taký malí ale tam sme nechodili .nočný život nič moc.chodili sme na prechádzky popri mori do sol stela maris,alebo sme sa zviezli vláčikom do Umagu čo je pekné mestečko.boli sme aj s ponorkou- na ktorú nemám dobré spomienky-lebo sme celá rodina grcali ale nie len mi ale celá lod 😀 . tu sú nejaké fotky
ahoj bola som kedysi v umagu v kampe, vo vnutri bolo aj take ihrisko pre deti a taky lezecky areal alebo ako to nazvat, more v jednom mieste znižene pre ridny s detmi a samozrejme špinavšie od piesku ale to je asi normalne al eboli tam plaže aj kameniste kde už bola voda čista, inak dost atrakcii celkom velky arel, čisto , tobogan, no nám s priatelom bolo super , či je tam voda teplejšia to ti neviem povedat ale pochybujem , ale tak dovolím si tvrdiet že umag - split rozdiel tak cca plus minus dva stupne to nemôže byt velky rozdiel, jaj a riasy tam neboli no nám sa tam páčilo jednoducho 🙂 pláž blizko a v kempu sa nachadzali aj bungalovky tam mali terasku a gril a my sme len zavideli 🙂