ahojte boli ste niekto v umagu, co hovorite, daju sa tam aj najst plaze pre deti
chodievali sme skor na juh , ale kvoly malej nechceme tak dlho cestovat
Umag je super, my sme boli v Istrian villas, je tam umelo vybudovaná lagúna, ideálne pre malé deti a do Umagu premáva vláčik, velmi sa nám páčilo🙂
my sme isli cez TUI, cez slovesnkú by som nikde na dovolenku nešla 🙂
a boli ste aj na mestskej plazi?
My sme boli v Umagu asi 3 krat, lebo sa tam hra jeden z tenisovych turnajov ATP. JE to tam super...
Ja som bola v Umagu síce pred pár rokmi, ale veľmi sa mi tam páčilo, bývali sme v hoteli Adriatic, starší hotel, ale dalo sa, aj cena bola fajn, jedlo výborné, dp centra mesta za pol hodinky peši po promenáde, a kúsok od hotela bola umelý piesočná pláž, ale zdá sa mi, že piesok bol iba vo vode...určite tam pôjdem opäť. A ešte celkom fajn bolo v Baške na Krku a v Crikvenici, ale tam nemali piesočnú pláž.
ahojte, boli ste niekto na dovci v Umagu - apartmany stella maris alebo sol amfora pripadne hotel maestral v Novigrade? hladam nejake vilky pre 3-4 osoby alebo hotel min.3 , najlepsie aj s polpenziou a kamienkovou alebo piesonatou plazou, bazenom. tieto by to mali splnat, uvitam vase nazory, dakujem....
@rainee My planujeme jet letos, ale asi pojedeme na blind.
@czechzuzanaba ja by som rada nejaky last minute, pripadne skusime cez booking.com nieco poriesit, uvidime kde bude lepsia cena. nechceme ubytko na sukromi ale nejake vilky-apartmany s moznostou stravovania v hoteli. a hlavne aby to bolo vhodne pre male deti na clapkanie pri brehu.... minuly rok sme boli v Rabac na Istrii, bolo fajn.
My objednávame z http://www.chorvatskeubytovanie.sk/umag.php . Tie prvé ubytká sú také drahšie a tie posledné také lacnejšie. Cez cestovku je to zbytočne predražené. 🙂
Vtriem sa
Ahoj, Umag a všeobecne Istriu dosť poznám, odkedy sme sa odhodlali ísť tam, odvtedy, keď Chorvátsko, tak len Istria. Výhoda je jednak blízkosť, jednak je to nádherný poloostrov, zelený, plný lesov, stromov, viníc - žiadna vyprahnutá skala, a hlavne otvorené more. Žiadny pocit, že si pri jazere, lebo 500m oproti je nejaký ostrov. Oplatí sa návšteva Talianska, blízko je Vila Miramare, ale ak s bábätkom, tak treba nájsť nejaké pláže, kde sa o to starajú. Nakoľko istria má všobecne problém s tým, že v mori sa nachádza obrovské množstvo rias, už od plytkej vody a niekomu to môže prekážať. Ale to je minimum, hlavne žiadny slovák, málo ľudí, výrazný taliansky vplyv, proste dostupná cestovateľská čerešnička. 🙂