Ahojte,
máte niekto skúsenosť s Ultra last minute na letisku v Bratislave, Košiciach, Sliači? Satur má takú ponuku, že 3 hodiny pred odletom je možné za najnižšie ceny si kúpiť dovolenku priamo na letisku a hneď aj odletieť. Nemáte niekto skúsenosť s touto ponukou od Saturu??? 😎
No my sme dosť akčná family...a od letiska bývame 5 min...čiže všetko by sa dalo reálne stihnúť a zvládnuť...preto sa pýtam, či nemá niekto skúsenosť s týmto adrenalínom 😀 😀
no ja som vždy bola za first moment...no od min. roka tento adrenalín typu last minute vcelku vyznávam 😀
Ja už mám totižto v pláne byť zbalená a keď príde dátum dovči, hľadať čo naj dovolenku, kde sa len dá...a o tejto ponuke od Saturu som sa dozvedela len včera..a preto by som chcela poznať názor niekoho, kto má s takýmto Last minute-om skúsenosť, plusy, mínusy atď 😉
ahoj,
Aj my sme mali zaujem o Ultra minute na letisku co ponuka Satur je to len zavadzanie zakaznikou ☹ Volala som 8krat na letisko a vzdy mi povedali,ze nic nemaju,tak som volala na centralu Saturnu a tam mi vysvetlila,ze to nefunguje ako na letisku vo Wienne tak som jej vysvetlila,ze to je len zavadzanie zakaznikov klamsto na nette.Ja zo Saturnom nemam dobre skusenosti.S pozdravom Niki
@tessa ja nemam skusenost s touto ponukou od Saturu, ale pred rokom sme boli na dovolenke v ramci Happy Hours od Satur a 150% spokojnost. Boli sme v Chorvatsku - platili sme 100eur na osobu. v cene bola cesta autobusom, 3*hotel - ktory bol naozaj cisty a uplne v pohode, plus polpenzia - ranajky aj vecer svedske stoly a nemame ani jednu staznost. ale hladala som to asi dva tyzdne, lebo v ramci tej akcie bolo tazko dovolenku zohnat. niekedy trebalo prist do Satur v danej minute. Ale nam sa oplatilo 🙂
Holky, nemáte niektorá skúsenosť s hotelom Perla Plaza v Prímorsku??
@tessa ahoj nasli ste nakoniec minuly rok nejaky dobry LM?ja tiez rozmyslam nad hotelom Perla Plaza v Prímorsku,ale chcela by som hotel kde robia animacie pre deti
@jankaborka Neboli sme nakoniec v Perla Plaza... skončili sme na Slnečnom pobreží, hotel Dunav 4* a bolo skvele.. jedine mne vadilo, že to bolo skoro 200m od mora a ja som to nazvala pochodové cvičenie 🙂))
A tento rok uvidíme, kde skončíme, chceme ísť až prvý sept. týždeň...
@tessa ahoj minuly rok sme si pisali o bulharsku,kam idete tento rok?pojdete niekde do BG?my sme boli minuly rok nakoniec v hotely Dara v Primorsku,super bolo ale teraz rozmyslam nad slnecnym pobrezim
joj,to by som išla aj ja,ale asi nie s deťmi....myslím,že by to mohol byť dobrý adrenalín 🙂