Ubytovanie vo Svinnej

marcelkaemmka
21. mar 2016

ahojte chystame sa do svinnej v okrese trencin na par noci no nech robim co robim neviem najst nijake ubytovanie ani v uplnej blizkosti tejto obce prosim vas ak sa tu najde mamicka ktora pozna tuto lokalitu a rada poradi napiste mi spravu dakujem

hopeja
21. mar 2016

A v trencine? Ci to uz je daleko pre vas?

miskap.
21. mar 2016

Ahoj ved Banovce nad Bebravou su kusocek od svinnej a tam ubytovanie je, ci hotel, ci penzion...

marcelkaemmka
autor
22. mar 2016

@miskap.
@hopeja a tie Bánovce sú odtiaľ ako ďaleko ? Mi pojdeme na svadbu do s vínnej tak koli tomu nech je to čo najbližšie a neviete mi odporučiť slušné úbytko ? Pre dve osoby a dve deti? Za slušnú cenu? Čo som pozerala hotely tak sa ceny pohybovali okolo 20-30 eur a to je veľa na jednu noc pre nás Ďakujem

miskap.
22. mar 2016

Dobry den zistim este od manzela, ci sa ubytovava na Delte to je hned za Svinnou, no BN su 9 km a ked idete na svadbu urcite budu mat odvoz a do BN Vas len niekto hodi to je kusocek. Skuste pozriet este motorest Dallas hned na okraji BN

marcelkaemmka
autor
22. mar 2016

@miskap. Ďakujem ste milá

miskap.
23. mar 2016

Dobry vecer manzel mi hovoril, ze na tej Delze by sa mao ubytovavat a este je aj na Svinnej taka akoby ubytovna, no tam zväcsa spavaju robotnici, tak neviem, ci aj takto sa tam ubytovava..skuste zistit cez tzch, co im idete na svadbu..ja tiez nie som priamo ...a nemate zas🙂