Ubytovanie v Zakopanom

2. jan 2022

Boli ste niekto teraz ubytovani v Zakopanom? Ak ano ake su opatrenia? Dakujem.

sorciera24
2. jan 2022

my sme boli v Krakowe (nasli sme lacnejsie a viac volneho ubytka nez v Zak.), ale v PL su opatrenia akurat v pocte ludi....oni nic take ako OP, OTP a pod. nemaju, ani nic nekontroluju.....hotely, rrestiky, muzea, aquaparky, vsetko je otvorene...... mozes sa dobrovolne preukazat covidpassom, ale je to len pre nich, lebo vtedy mozu pustit 100%, inak menej

autor
2. jan 2022

@sorciera24 a ked ste prisli domov tak ste museli byt tych 14 dni v karantene?

sorciera24
2. jan 2022

my sme ocko, takze nie...ale inak je karantena 10 dni, alebo na 5.den test, ak je negativny (tak karantena konci)....ale na hraniciach ani nohy...

emka123456
2. jan 2022

Ahoj ja som bola pred vcerom, bol silvester, cca 40tisic ludi v meste, cakali sme pol hod vonku pred restikou aby sme sa dostali na rad, opatrenia ziadne 🙂 vsetko otvorene

ross137
30. dec 2022

Ahoj, ja odporúčam Radisson, boli sme veľmi spokojní, so stravou, izbami aj wellnessom. Aj dobrá poloha a parkovisko. Inak, tipy ohľadom Zakopaného som spísala aj do blogu, nech sú pokpe, možno sa to bude niekomu hodiť. 🙂 https://www.shemakesmetravel.com/sk/zakopane-po...

stanulienkat
30. dec 2022

@ross137 vyborne blogy. Dakujem.
Vies este poradit? Z letiska sa viem dostat do centra Warsavy?

ross137
6. jan 2023

@stanulienkat ahoj, vo Varšave som ešte nebola, tak neviem, ale predpokladám, že áno, ono to nebýva v takýchto mestách problém. odporúčam hľadať spojenie napríklad na stránke rome2rio.com 🙂