Dajte typ. Sme mladá rodinka s malým dieťaťom a chceli by sme ísť do Štúrova. Chceli sme ísť do hotela termal ale už teraz je to vypredané. Nie je v areály niečo podobné? A ak aj nie, tak niečo iné, s čím máte dobrú skúsenosť.
Chodíme kazdy rok už 4 roky a stále na jedno miesto ku Polacekovi. Sú to apartmány a sme maximálne spokojní. Tento rok sme trosku presvihli, zajednavali sme "až "začiatkom decembra a už bol celkom problém. Našťastie nám ešte našli aj v super termíne. Odporúčam si zavolať čím skôr, ešte možno nejaký termín bude voľný.
@jankabenji ja som objednala v pohode u Polaceka 5 dni dozadu.. este sa dalo..
aj hotel ma apartmany.. smaragd a westend sa mi zda.. popozeraj..
Veru des, Thermal v passe Ja som chcela Trinity hol Sitno alebo Tatry detto...
@macekovam my sme chceli posledný júnový týždeň a vždy ten väčší apartmán 6 miestny mavame,tak asi zato. Ale bol voľný júlový týždeň, tak sme si dali ten.
Baby tie čo máte malé deti není problém s hlukom večer?? Viem že je tam od 22. Nočný kľud ale či to teda aj skutočne je to neviem.. vďaka za info prípadne ktoré ubytko odporúčate v areáli kde je možno tichšie?
@jankabenji možete mi napísat konkretne kde u Polaceka...on ma toho tusim viac tam...
dakujem vopred
@ejbyk konkrétne v týchto apartmánoch sme vždy. Raz sme boli dole, takže sme mali pred vchodom posedenie a inak bývame hore tam je veľká terasa/balkón. Co sa týka kľudu,to je tam úplne v pohode. Dcéra má 2 roky a už tam aj s nou ideme tretí krát. Vždy sa tam aj vyspi aj vysanti. Okrem nej mame ešte 3 pubertiakov a teda o nich tam vieme len keď sú hladní a prídu sa vyspať 😁
@jankabenji dakujem pekne....
@jankabenji tak som to u neho rezervovala dufam ze budeme spoko. v tejto casti sme este neboli...
nejedli vas moc komare ked je to tesne pri jazere?
My sme boli 3x vonku a minulý rok prvýkrát dnu a tohto roku ideme opäť dnu, hluk v pohode nič strašné, boli sme v apartmánoch platan tento rok ideme zas, je to síce menšie, ale parkovanie, dvor za nás super aj blízko k bazénom 🙂
@ejbyk práveže tieto niesu hneď pri jazere, tie druhe chaty/ apartmány ma Polacek bližšie pri jazere,takže ak ste si vybrali tieto ako som poslala na foto,tak určite to bude v pohode...aj keď jeden rok bolo neskutočne veľa komárov,ale všade, nie len tam 😁
@ejbyk tu je cenník, ideme až v auguste,lebo termín,ktorý sme chceli už nebol k dispozícii: https://www.vadasthermal.sk/accomodation/apartm...
je teraz akcia do konca týždna, a super na ubytovaní dnu je, že v cene sú aj neobmedzené vstupy do všetkých bazénov počas celeho dna, predtým, ked sme boli ubytovaní von, museli sme stat v rade na lístky, hladat miesto na deku, tie platany su tak blizlko, že velke deti sa cely den clapkali, ja s babatkom aj cez den pospala v apartmane, boli sme 1x minuly rok,
dnu a už by sme ináč ani nechceli ist🙂
@jankabenji dakujem pekne, tak príjemnú dovolenku...
my ideme uz 4x velmi sa nam tam paci....
Ahoj, áno polaček je ok ale tie novšie apartmány a taktiež Salda je fajn tam chodíme každý rok. Pekne čisto...
@ejbyk aj my ideme 4 krát, tiež sa nám páči.😁 Už sme chceli ísť k moru,ale zase sme dali prednosť Štúrovu. Príjemnú dovolenku
@jankabenji ahojky opýtam sa aj teba ohľadom Polacka. Máš skúsenosť aj s chatou A ? Vy chodíte do E tie sú veru nie sú dostupné ponukli mi A na prízemí ? Len sa informujem či náhodou osobne pozná dik
@simik411 nie,neboli sme nikdy v A-cku...Ale osobne keby bolo volne,tak idem aj tam...Nás je veľa, 4 deti a 2 dospelý, takže my si zato vždy ten väčší apartmán v novšej chate. Toto A je inak blízko pri nás, takže celkom blízko na bazény aj ihriska a aj potraviny.
A ja sa ešte opýtam....prízemie či poschodie? My sme chceli aj klímu a tá je len na poschodí....deti máme už relatívne veľké že schody nevadia či?!
@ejbyk mne osobne sa viac paci hore na poschodí, ale klímu sme mali aj keď sme boli na prízemí
@simik411 no toto sme zažili iba prvý rok, boli sme pri takých nenormálnych Čechoch. Ostatne roky sme mali vždy kľud. Ale ten prvý rok sme neboli pri saldovi. Väčšina ľudí ako sa úkazu komáre zalieza do izieb 😂 jeden rok bol taký že sme ani mi neobsedeli von. A minule to bolo take že mali presný čas kedy stipali a bolo ich malo tak sme vydržali a potom sme si už mohli v klude posedieť keď deti spali…
pripnem sa ak môžem...
vadas nasa srdcovka....boli sme 3x ale vzdy inde...
necham si poradit ak ma niekto dobú skúsenost....