Ubytovanie v Štúrove

miska2192
7. feb 2023

Ahojte,prosím vedeli by ste nám poradiť ubytovanie v Štúrove pre 4 rodiny 🙂 a poradiť či je lepšie sa ubytovať v areáli ( ideálne aby sme boli všetci spolu)...alebo radšej mimo areálu. Ďakujem veľmi 🙂

ejbyk
7. feb 2023

@miska2192 ak idete na týždeň a viac tak určite v areáli...
Ak na menej tak aj mimo areálu...nám sa mimo areál páčilo v AB turist ubytovňa čistá pekná pekný dvor...
V areáli sme boli u Polaceka....je tam 8 apartmánov a jeden spoločný dvor....
Alebo teda 4 apartmány na prízemí 4 na poschodí....
Prostredie sa mi páčilo hlavne ten spoločný dvor keď ste partia...
I keď vybavenosť ubytka u Polaceka veľmi slabá...ale to asi všade (ešte sme neboli v Štúrove že by som si povedala wow prídeme znova, chodíme vždy na iné miesto)..
Za mňa by som vo Vadaši už nešla do tej novej časti...je to dosť od ruky ...

ninusa221
7. feb 2023

My sme vždy boli v areáli takže určite dnu.

nellyuana
7. feb 2023

aj za mna je lepšie byť v areáli 🙂 večer keď sa už nedá kúpať, stále je tam priestor na zábavu najmä pre deti - je tam ľanová dráha, trampolína...

3petka
7. feb 2023

@miska2192 My sme vždy v areáli, snažíme sa zohnať izby pri sebe/v jednej chate. Najlepšie a najnovšie je asi Salda alebo poláček. A viem že minulý rok pribudli ešte nové chatky.

macekovam
7. feb 2023

@miska2192 chodili sme k polacekovi.. Spokojnosť pri jazere. Teraz pôjdeme 1.krat SALDA tak uvidíme.. Ale v areáli je to lepšie ako mimo areálu.. Žije to tam.. Vyžitie majú tak deti ako aj dospelí...

dominika1922
7. feb 2023

U polaceka sme boli raz. Nepáčilo sa nám. Teraz už asi tak 10 rokov ak nie viac chodíme k inej pani. Na internete ma stránku chata klaudia. Je to tiež v areáli a vybavenosť super sme veľmi spokojný

3petka
7. feb 2023

Klaudia je tiež z tých novších, je na tej strane ako salda.