Ubytovanie v Prahe

tatiana1980
8. aug 2016

Prosim nejake dobre ubytko v Prahe ? Hotel alebo penzion

mawka
8. aug 2016

google, booking.com, trivago, tripadvisor

boze moj, ja uz nevladzem tu citat na koniku. take bezne veci a mate si problem vygooglit. ubytko ake? pre jedenho, dvoch, rodinu, praha je siroky pojem, aky mate rozpocet, na akko dlho idete, co tam budete robit, co musi ubytko splnat... sak akoze my si to tu z prsta nevycucame.

masaker toto uz naozaj..

@tatiana1980

moni244
8. aug 2016

@mawka to je lenivost dnesnej doby, nevedia si najst info, su pohodlni, vsetko nech robia ostatni a oni len budu cakat na nete,inac skus skupinu Slovensko - tipy a inspiracie na vylety, to uz je len krasna ukazka pohodlnosti

mawka
8. aug 2016

@moni244 ako ja nechapem, preco ale nova tema? sak dam si status do blogu a vybavene. moje nervy. jak henta minule, kde najde google analytics. no kua kde asi, sak na googli 😀 😀 toto uz hranici s totalnou sprostostou, obmedzenostou. a ze dik, ona to v strese nevedela najst. kristova lava noho.
ako keby som mala s kazdym vyletom obtazovat modry konik s novymi temami ze terchova ubytko poradte, tatry ubytko poradte, alpy ubytko poradte, madarsko ubytko poradte, praha ubytko poradte. boha sak mam kompjuter, mam google, mam dve ruky, si najdem co potrebujem a nemusim tym obtazovat nikoho ineho. niekedy mam pocit, ze tieto temy sa zakladaju len preto, ze sa ma niekto potrebu pochvalit, ze ide tam a tam. lebo my sme strasne zvedavi, kam uzivatelky z kona idu. hat sak nech si idu aj do bangladesa.

natalym
8. aug 2016

No to je jedna vec, že sú ľudia leniví ale druhá vec je tá, že sme už takí osprostení, lebo u nás Na Slovensku platí - čo nie je po známosti to nie je dobré.
Takže toto je pravý dôvod.

moni244
8. aug 2016

@mawka asi twk, alebo ako je to napr.v tej skupine, xy oznacenych prispevkov a kazdy den, ake ubytovanie, kde a co ma najviac bavi, mame ubytovanie tam a tam, co sa tam da robit? No fakt logika, najprv zajednat a potom sa pytat a ked vidim spojenie baby friendly, tak sa mi nozik otvara

mawka
8. aug 2016

@natalym ved ale prave na tom bookingu alebo trivagu je miliony hodnoteni. tam si vies vsetko filtrovat. my napriklad cestujeme uz len cez booking. viem, kam chcem ist, naklikam si, co by to malo splnat a vyberam. vyberem a rezervujem. ja neviem, ale uz nic jednoduchsie nepoznam.

mawka
8. aug 2016

@moni244 tak to je sila 😀 😀 idem niekam a vlastne neviem, kam idem. presne je to o tych filtroch, sak hadam ked mam dve deti, tak budem vyberat nieco velmi dostupne, kde je minimalne ihrisko a kde sa zabavia. nebudem hadam objednavat seniorsky pobyt 😀 jaaaj sa bavim na logike niektorych ludi 😀

handbag
8. aug 2016

My ideme v oktobri na vyrocie sem, ubytko cez booking.com, izba Deluxe Suita s ranajkami. https://secure.booking.com/myreservations.en-gb...

nikuliak
13. aug 2016

Odporúčam tento: http://www.booking.com/hotel/cz/questenberk.sk..... Majú super terasu s výhľadom na celú Prahu. ;)

mateson
13. aug 2016

@mawka keď by sa dalo, dala by som milión "páči sa mi to" za tvoj prvý príspevok.

mawka
13. aug 2016

@mateson sak je to tak. jak neschopne a nesvojpravne. mam pocit, ze ludom nic nehovori pojem Cestovny plan. kam idem, s kym idem, na ako dlho a za akym ucelom. kolko mam na to penazi. to uz ked toto robi niekomu problem vygooglit... 🙄

mateson
13. aug 2016

@mawka ale tak by nikto nevedel, že ona ide do Prahy 😝

oli_
15. aug 2016
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

ahoj. Ja odporúčam určite toto: http://www.booking.com/hotel/cz/apartment-hotels-rentego.html?aid=933751
Má vynikajúce hodnotenie, je to fakt skvelá lokalita a za celkom dobrú cenu. Ku Karlovmu mostu, na nábrežie Vltavy, Pražský hrad a na Staromestské námestie sa dostanete pešo za 20 minút.

Apartmánový hotel RENTeGO je na Malej Strane, 10 metrov od električkovej zastávky Újezd. Sú to moderne vybavené apartmány, ktoré prenajímajú turistom a majú kompletne vybavenú kuchynku a súkromnú kúpeľňu so sprchovacím kútom.