Prosím, poraďte nejaké dobré ubytovanie v Mníchove, hlavne cenovo prijateľné, nemusí to byť hotel, skôr nejaký penzión, apartmán, byt na prenájom, študentské domovy, ....niečo s čím máte dobrú osobnú skúsenosť. Kľudne nejaké ubytovanie na súkromí, aj ďalej od centra, veď aj tak rátam s tým, že sa všade budeme presúvať metrom alebo bicyklami. Prípadne ak máte kontakty na známych žijúcich v Mníchove, budem veľmi rada ak mi pomôžete dobrým typom. Ďakujem 🙂
@nikuliak Ďakujem za reakciu. Booking som už pozerala, a aj ten apartmánový hotel, čo si mi poslala. Keď nebude iná možnosť, tak cez booking zarezervujeme ako vždy. Len sme hľadali skôr niečo iné (napr. prenájom izby v byte, alebo študentský internát). Máme na pláne viacero miest, takže aj preto hľadáme lacnejšie alternatívy. Muž nejaký čas pár rokov dozadu pracoval v Mníchove a bol cez prázdniny ubytovaný v študentských domovoch. Voľné izby prenajímali študenti. Tak ešte skúsime pohľadať niečo. A koľko ste boli v Mníchove? Lebo mne sa zdá byť 4-5 dní v každom meste strašne málo. 😒
Najdi na FB stranku cesi a slovaci v Nemecku tam ti urcite poradia 😉
@tlucka Vieš čo, my sme v Mníchove boli dokopy 7 dní, ale v samotnom centre sme boli asi 3 dni, ostatok sme vyrážali do okolia (Zugspitze, Chiemsee, Starnberger See, Neuschwanstein) a nám to docela stačilo. Centrum máš za chvíľu prejdené + je tam Olympia park, zámok a Englisher garten. Mne sa zdá 4 - 5 dní úplne dosť, toľko som bola aj vo väčších mestách a bolo to tak akurát, ak necestuješ aj mimo.
Neviem, aký máte budget, ale my sme boli ubytovaní tu: http://www.booking.com/hotel/de/concept-living-... - sú to apartmány, trochu ďalej od centra, ale blízko metra, s kuchyňou, takže si môžete variť. Cena je okolo 60 €/noc/2 osoby, ale bolo to tak fakt príjemné - pekne zariadené, tiché, pekné prostredie okolo. 🙂