Ubytovanie v Chorvátsku v súkromí a vaše tipy

moonlightka
20. mar 2012

Ahojte chceli by sme ist do Chorvatska no nepoznam nikoho kto bol niekde v sukromi.Mohlo by ist aj o tichsiu oblast kde nie je tolko ludi ale v podstate je to jedno. Kde ste boli spokojni a zazili ste tam krasnu dovolenku a ubytko bolo bez problemov. Este podotazkka, ze v akom obdobi ste boli, teda kedy sa tam oplati ist. Odporucanie mozte pisat aj do IP. Dakujem za tipy.

kataatak
20. mar 2012

Ahoj, my sme boli minuly rok v Baske na ostrove Krk (nie Baska Voda - ta je uplne inde!). Nadherne mestecko, ubytovanie sme mali kusok od mora, nasli sme ho az na mieste. Akurat si uz nepamatam, ako sa domaci volali. Ale bolo to na ulici Zdenky Cermakovej. Velky dom so zahradou, ktoru nam domaci spristupnili, takze sme tam mohli travit cas. Na plazi drobne kamienky s pieskom, more krasne. Boli sme posledne dva junove tyzdne.

moonlightka
autor
20. mar 2012

@kataatak dakujem

alecia
7. mar 2013

ahojky ..... mi sa chystáme tento rok tiež na ostrov krk-baška.... neviete poradiť dáke lacnejšie a pekné ubytko blízko vody pre 4 dospelích a jedno dieta 4ročné....... nechceme hotel..skôr nejaký privát poprípade malý sukromný domček....dakujem 🙂 😀 😵 a nechceme sa velmi spoliehať na to že namieste niečo nájdeme kedže sa chystáme asi prvý augustový týžden..... dakujem 🙂