Dobry vecer, chcem sa spytat ci este funguje najst si apartmany v Chorvatsku na mieste?
Alebo aj Chorvatsko je ze sa objednava cez net a na mieste sa nenajde nic vhodne...
Poprosim aj o tipy kam chodite s detmi(3 a5r) kde sa Vam pacilo a necestuje sa 12h.
Dakujem
Z mojej skusenosti, chodime kazdy rok /teraz maju 10 a 7 rokov, začali sme, keď mali 4 a 1 rok/do Chorvatska, pár krat sme isli na blinc, a nemali sme ziaden problem, , minuly rok sme isli znova na blinc - Turanj, krásny apartmán pár metrov od mora, cena smiešna, tento rok tam ideme znova, sme dohodnutí s domacim, ale keby sme aj neboli nevidim v tom problém. Vsade stoja domáci, ktorý Vás zavezú k volným apartmánom, stačí si len okuknút a vybrat.
Dakujem za reakcie
Ano chodili sme do Hr este bezdetni viem ze to fungovalo ze sa dalo vybrat doslova sa prebijali domaci na ubytko, ale mame tu rodinne okolnosti kvoli kt.musim cakat co savyvinie a ak by sme nezohnali teda cez net zavazne objednanie tak proste skusit ist a najst nieco niekde....no len kvoli detom nechcem stravit pol dna hladanim :((
kolegyna tak bola pred 2 tyzdnami a v pohode nasli ubytko.... my sme tak boli tusim v 2011 a tiez nebol problem... mozno zalezi aj kedy ides a do ktorej oblasti.. takto v juni je to ok.. my sme boli koncom augusta pri Omisi...
mali sme ale aj stan so sebou a prvu noc sme boli v kempe kym sme dosli do Omisu....
v roku 2014 prostriedok augusta Omis v pohode na mieste, dokonca na plazi
My sme boli niekolko krat v Crikvenici a nebol problem. Je tam priamo aj CK do ktprej pridete poviete si limit do kolko € za noc, kolko osob, a na kolko dni a oni vam ppdla toho najdu ubytovanie u niekoho v apartmane (oni to za vas obvolaju) a ten z apartmanu pride pre vas pred tu CK a zavedie vas na izbu 🙂 (takuto skusenost mame my uz viac krat). 🙂
My tak chodíme každé leto, uz sme boli aj s malým. Vždy sa nájde veľa ubytovania. Boli sme na Baska voda , Brela, Makarska, ostrov Vír, v Zadare... A vyberieš si také co ti vyhovuje, vidíš to naživo, a dá sa zjednat cena,veľakrát lepšia ako na nete v tom vidím výhody.
funguje to stale, ale minuly rok bolo v chorvatsku ovela viac turistov ako predtym, a je mozne, ze tuto sezonu to bude podobne. Ak idete skraja prazdnin, tak by som si to asi trufla, ale uprostred leta s dvomi detmi asi nie, aj ked som si ista, ze napokon nejake ubytko najdete, len ci vam bude vyhovovat, to je druha vec. My sme za slobodna vzdy chodili naslepo a vzdy super nasli, ale odkedy mame deti, tak vzdy dopredu rezervujem, lebo niekedy nam to naslepo aj trvalo a pri predstave, ze s tymi unavenymi detmi budem hladat este ubytko, tak to by sa mi velmi nechcelo. Ale nieco najdete urcite. tomu verim.
Ja by som takto rozhodne neriskovala, ist niekam naslepo a dufat, ze si na mieste najdem ubytko. Preco rozmyslas nad takouto moznostou, v com ma podla teba vyhody?